STOPPEN MET HET KABINET RUTTE

Ben ik de enige die zich verbaast over dit kabinet er gaat bijna geen dag voorbij of er komt weer een meer dan idiote maatregel vanuit dat kabinet, is het niet het klimaat, dan zijn de ouderen aan de beurt. Zijn het niet de ouderen dan wel de boeren die in één keer crimineel bezig zijn. Een groep die inmiddels gesloopt is door de regelgeving die bijna wekelijks wordt veranderd, door zittende parlementsleden die nog niet het verschil weten tussen een hooivork en een schop, maar schijnbaar wel precies weten wat de boer verkeerd doet.

Bron foto: screenshot video NOS livestream op Youtube

Komen de boeren in actie staan ze letterlijk met open mond te kijken, durven ze ook nog beloftes te doen, die de volgende dag, als de rust is weer gekeerd, volledig teniet doen.

Koolmees die zich druk maakt om de gepensioneerden een poot uit te trekken en die bezig is die enorme pensioenpot te gaan verkwanselen aan die EU of er in ieder geval iets mee gaan doen wat alleen maar ten nadele van de gepensioneerden gaat uitvallen. Gepensioneerden die al jarenlang de klos zijn met dit kabinet, NOOIT geindexeerd zijn en alleen maar gekort met stiekeme belastingmaatregelen en nu zullen ze met een overschot van 1500 miljard moeten gaan inleveren.

WIE VERZINT ZOIETS, PENSIOENPOTTEN PUILEN UIT EN DAN GAAN KORTEN !!!???

Geen enkele EU land werkt zo lang door als Nederland, geen enkel EU land heeft zo´n goede pensioenvoorziening. Geen enkel EU land KORT op de pensioenen en wat doet Nederland en dat geweldige kabinet Rutte die gaan korten. De ene leugen naar de andere leugen passeert het station om die korting goed te praten. De jeugd tegen ons opzetten, net als bij het klimaatakkoord, of wij, de babyboomers, dat allemaal hebben veroorzaakt, hoe gek kan het als kabinet zijn. Ben ik boos nee, ik ben woest op dat gluiperige stelletje in Den Haag.

Terecht dat de boeren weer gaan protesteren dat moeten wij ook doen en niet zo´n klein beetje ook. Ons geld verdwijnt straks in allerlei gaten waar dit kabinet dat geld voor nodig heeft. De EU die hongerig zit te kijken naar dat geweldige bedrag. Moet ik gaan inleveren omdat die zuidelijke EU landen geen ruk op orde hebben, en met 60 en nog veel eerder thuis zitten. WIJ worden belazerd waar we bij staan.

Dit kabinet veroorzaakt chaos op grote schaal, de ene achterlijke maatregel na de andere wordt afgekondigd. Heel Europa blijft aan het gas, WIJ met het beste aardgasleidingsysteem van de hele wereld gaan van het gas af, hoe verzin je het?! Bomen worden gekapt om verbrandingsovens aan de gang te houden in een landje waar de natuur zogenaamd prioriteit heeft, maar alleen om de boeren weer aan te pakken. Chaos veroorzaken is een manier om mensen murw te maken en zodoende allerlei krankzinnige maatregelen er door te drukken waarbij ieder tegengeluid van de bevolking of de wetenschap afgedaan wordt als onzin.

Dat is in de geschiedenis meerdere keren geprobeerd met catastrofale gevolgen. De macht van de EU is en wordt steeds groter met tot gevolg dat dat kleine welvarende landje dat Nederland heet straks de internationale pinautomaat wordt voor de rest van Europa, als dat al niet het geval is. En voor onze mensen ach die kunnen altijd nog naar de voedselbank. Een innovatief hardwerkend volk wordt volledig monddood gemaakt door een kabinet die wars van alles zijn zin doordrukt, het is genoeg zo, stoppen met dit kabinet en niets anders.

Geschreven door Job Vast

Mag worden gedeeld.

Filmtrailer-achtige treffende video montage: Eerlijkheid is de eerste stap naar bevrijding

Wrong is wrong – even if everyone is doing it – Right is right

In aansluiting op bovenstaand artikel, is onderstaande clip zeer toepasselijk daar het de huidige situatie zeer goed weerspiegeld met betrekking tot het handelen van het kabinet Rutte, vooral met betrekking tot Corona, maar ook bijvoorbeeld de boeren. De clip kijkt als een film trailer voor een thriller en daarom des te bizarder dat we die film nu aan den lijve ondervinden. Hulde aan de makers, de Facebookpagina Kantoortuig.

Link op Youtube: https://youtu.be/qfPQ5Xp5PsM

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...