Onrust bij SP, maar totaal geen volkswoede: SP-jongeren kiezen gewelddadige communist als leider

Eerder kwamen de SP en diens jongerenorganisatie Rood in het nieuws omdat er nogal een paar radicale, gewelddadige communisten rondliepen bij allebei. Het was zelfs zo erg dat de SP zich gedwongen voelde om een stuk of zes communistengekkies uit de partij te zetten.

SP-leider Lilian Marijnissen houdt een toespraak

Zeg maar: precies wat er bij FVD en JFVD is gebeurd, maar dan met antisemieten, racisten en andersoortig rechts-extremistisch tuig.

Hoe dan ook, de belangrijkste communistengek om wie het ging…. Lees het artikel van Michael Galien verder op Dagelijksestandaard.nl.

[Noot van de redactie: de dubbele standaarden vieren weer hoogtij in medialand]

Bron afbeelding: Peter van der Sluijs, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...