‘Regeringen en MSM gevaarlijkste verspreiders nepnieuws’

Dit is een beknopte versie van de door mij uitgesproken tekst op vrijdag 15 oktober 2021 waar de 49 leden van het Beneluxparlement in Eupen (B) een conferentie hielden over ‘Desinformatie en fake news’.
‘Beste parlementsleden, dank voor de uitnodiging. De tijd is kort dus ik kan niet alles zeggen wat ik graag zou willen vertellen, maar laten we er wat punten uitnemen.
Eerst mijn achtergrond: mijn naam is Arnold Karskens, veertig jaar oorlogsverslaggever, auteur van 15 boeken, voorzitter van de stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden en voorzitter van de omroep Ongehoord Nederland.… Verder lezen >>
Het bericht ‘Regeringen en MSM gevaarlijkste verspreiders nepnieuws’ verscheen eerst op Omroep Ongehoord Nederland.

Lees verder: Read More

Deel deze pagina...