Politie aan de deur bij huisarts; ‘het oproepen tot een gesprek mag namelijk niet meer. Dat we het maar even weten.’

Aanleiding voor onderstaande opinie, door neuroloog dr. J. Bonte gepubliceerd op Twitter, was een bericht door huisarts Els van Veen dat zij de politie aan de deur had, naar aanleiding van een Twitterbericht waarin zij aangaf de prikbus te verwelkomen met koffie en thee. Uit haar bericht valt niet op te maken dat zij zou oproepen tot geweld of intimidatie, hetgeen de politie Dalfsen kennelijk zelf invulde. De huisarts spreekt zich juist expliciet uit tot zélf nadenken en verbinding.

De @POL_Dalfsen had vanochtend blijkbaar wat tijd over, om haar belangrijke taak als bewaker van het recht op vrije meningsuiting uit te voeren.

In uniform stonden ze bij @veen_els op de stoep. Haar zoon net weggefietst naar Windesheim.

Els, wiens zusje zich gesuïcideerd heeft jaren geleden, en ook toen de politie op de stoep stond om dat te vertellen, ging er onmiddellijk van uit dat haar zoon verongelukt was.

Maar waarom waren de heren van de Hermandad aan de deur? Omdat @veen_els op ‘social media’ onrust had veroorzaakt over de ‘prikbus’ bij het Agnietencollege.

Omdat ze had gezegd dat men de GGD zou ontvangen met koffie en thee, en om het gesprek met ze aan te gaan.

Het oproepen tot een gesprek mag namelijk niet meer. Dat we het maar even weten.

De vrijheid van meningsuiting moet alleen gewaarborgd worden als deze de regering en de @POL_Dalfsen welgevallig is. Zo gaat dat in de Rechtsstaat.

Want, zo zei de Staatsveiligheidsdienst, de GGD deed alleen hun werk. Net zoals zij dat doen. Els verweet hen dat ze meededen aan dit vaccinatiefascisme.

En ze wilde hen vertellen wat er tijdens demonstraties is gebeurt, waarbij de politie van harte deelnam aan het in elkaar beuken van alles en iedereen die er een andere mening op na hield, zeiden de heren dat ze die discussie niet aan wilden gaan, en vertrokken de leden van de Staatsveiligheidsdienst.

Dat het nog nooit voorgekomen is dat een overheidsorgaan als de GGD de toegang tot sommige scholen wordt ontzegd, maakt blijkbaar nog niet dat er ergens een lichtje gaat branden bij de verschillende leden van de Staatsveiligheidsdienst of de @2eKamertweets. Dat de kans op opname door een myocarditis ten gevolge van vaccinatie voor jongens van 12 t/m 15 jaar groter is dan de kans op een ernstige COVID-19 blijkbaar ook niet…

Teenage boys more at risk from vaccines than Covid

Young males are six times more likely to suffer from heart problems after being jabbed than be hospitalised from coronavirus, study finds

Terwijl je toch zou zeggen dat de ‘onafhankelijke media’ de Tweede Slaapkamer @2eKamertweets daarvan wel op de hoogte zou stellen. Ik leg de link nog maar even, beste plucheplakkers van de @2eKamertweets:

“Ordung muss sein”. Toch?

“En Befehl ist Befehl”, toch @POL_Dalfsen

Mochten jullie klaar zijn met het censureren en het zwijgen opleggen van democratisch gekozen volksvertegenwoordigers zoals @GideonvMeijeren zou het misschien goed zijn om deze video van Martin Kulldorff [te bekijken].

Harvard Epidemiologist Martin Kulldorff on Vaccine Passports, the Delta Variant, and the COVID ‘Public Health Fiasco’

“Those who are pushing these vaccine mandates and vaccine passports … they’re doing so much more damage to…

Behalve @jpaternotte dan, want die is natuurlijk veel te druk met haatzaaien jegens alles en iedereen die zijn heilige overtuiging niet aanhangt.

Al kan hij nog geen voetbal van een gehaktbal onderscheiden, laat staan dat hij iets zinnigs te zeggen heeft over COVID-19. En mensen als Martin Kulldorff, Jay Bhattacharya en Sunetra Gupta kunnen jullie het zwijgen niet opleggen.

Hoe graag jullie als professionale plucheplakkers dat ook zouden willen.

Jullie maken jezelf totaal te schande.

Lockdown proponents can’t escape the blame for the biggest public health fiasco in history

Shutting down society did not save the vulnerable so advocates of such measures are seeking scapegoats…

Wees er maar trots op dat jullie hier in volle overtuiging aan meegewerkt hebben, in jullie totale onkundigheid, nutteloosheid en stupiditeit.

De contouren van de ramp worden al heel goed duidelijk.

Rijen bij voedselbanken Texas vanwege meer besmettingen met covid

Door de oplopende besmettingen met covid-19 hapert de voedselproductie in de Amerikaanse staat Texas. Minder eten in de supermarkten leidt tot stijgende prijzen en dus problemen voor huishoudens met l…

Wees er maar trots op, @SPnl en @MarijnissenL@PvdA, dat jullie de zwakkeren en de mensen met de laagste inkomens in jullie coronapsychose voor de bus hebben gegooid.

Ik mag hopen dat jullie geen enkele stem meer krijgen. En laat de uitspraak van Martin Kulldorff nog even goed op je inwerken, beste @2eKamertweets

“The vaccinfanatics have done more damage to the trust in vaccins in one year than any anti-vaxxer has achieved in twenty years”. Wij, de #wappies, blijven altijd openstaan voor een gesprek waarin men genuanceerd de argumenten kan bespreken.

Jullie niet, beste @2eKamertweets.

Wie zijn hier nu de fascisten en rechts-extremisten, beste @jpaternotteIk heb mijn leven lang links gestemd, @MarijnissenL en @PloumenLilianne.

Omdat ik vond en vind dat de zwakkeren in de maatschappij en mensen met de laagste inkomens mijn steun verdienen, en ondanks het feit dat ik als medisch specialist niets te verwachten heb van jullie. Nooit meer. Maar dan ook echt nooit meer. Jullie hebben de democratie, jullie taak en jullie geloofwaardigheid verkwanseld.

De ironie wil dat deze categorie mensen nu van de rechtse partijen veel meer te verwachten hebben dan dat ze ooit van jullie konden verwachten. Ik stem op mensen die staan voor het recht op de vrije meningsuiting. Omdat dat de basis is van de democratie.

Die jullie in heel rap tempo afbreken, als Tweede Slaapkamer.

Bron (Twitter) | Reservelink: https://archive.vn/wxDNN

Geschreven door Dr. J. Bonte. Volg zijn blog met zeer gedetailleerde kritische beschouwingen over de gezondheidszorg: https://www.janbhommel.nl/. Zijn nieuwste artikelen worden ook weergegeven in de nieuwsfeed van Nieuwe Geluid samen met tal van andere media-, blog- en opiniesites, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste nieuwe publicaties.

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...