Zelfs oud-minister PvdA geeft nu toe: ‘Kabinet-Rutte III is enorm links, klimaatbeleid zelfs looney left!’

Laat niemand je vertellen dat het kabinetsbeleid dat VVD, CDA, D66 en ChristenUnie nu al meer dan drie jaar voeren eigenlijk heel erg rechts is. Voormalig PvdA-minister Ronald Plasterk – die zelf nog onder Rutte heeft gediend – legt uit waarom het eigenlijk een enorm links kabinet is geweest.

Eén manier waarop politici stemmen traditiegetrouw proberen stemmen te winnen, is door de tegenstander te veranderen in een karikatuur van zichzelf. Een linkse partij wordt zo een communistisch bolwerk, en een rechtse partij een loopjongen van het zakenleven. Maar wanneer zelfs oud-ministers van linkse regeringspartijen er niet meer omheen kunnen ….. Lees dit artikel van Tim Engelbart verder op Dagelijksestandaard.nl.

Afbeelding door PublicDomainPictures van Pixabay

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...