Opiniepeiling Maurice de Hond: Slechts 16 procent van de kiezers wil dat de huidige coalitie na de verkiezingen doorgaat

Per week zien we al lang een stabiele electorale situatie. Veranderingen zijn hooguit 1 zetel per week.

Binnenhof, Torentje en Hofvijver

Vanuit die situatie is het moeilijk voor te stellen dat er tot 17 maart toch nog grote verschuivingen gaan komen. Dat komt met name door de zeer sterke positie van de VVD/Premier Rutte. Als die namelijk niet echt gaat veranderen dan verandert er bij de rest ook weinig.

Het interessante is dat de wensen t.a.v. het volgende kabinet zeer diffuus zijn…. Lees dit artikel van Peil.nl verder op TPO.nl.

Bron afbeelding: fred van assendelft, CC BY-SA 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0, via Wikimedia Commons

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...