Nieuwegeluid.nl Nieuwsfeed nu ook als App op je telefoon

Voor het volgen van interessant nieuws, artikelen en achtergronden door diverse alternatieve media, zoals o.a. Ongehoord Nederland, Opiniez en The Post Online, is onze Nieuwsfeed uitermate geschikt. Van diverse outlets zie je de nieuwste artikelen onder elkaar in één overzicht.

Om deze media nog toegankelijker te maken, hebben we de mogelijkheid toegevoegd om heel eenvoudig onze Nieuwsfeed als WebApp toe te voegen aan je telefoon, zodat je in 1 klik nog sneller kunt kijken of er nog nieuwe berichten of artikelen zijn verschijnen op een hele reeks van alternatieve media outlets. Natuurlijk verschijnen hier ook onze eigen artikelen. Ook kun je heel makkelijk navigeren door de rest van onze website middels deze app.

Kortom, installeer onze WebApp nu op je telefoon en je hebt het laatste nieuws binnen handbereik. Onderaan het scherm van je telefoon verschijnt een pop-up als je op de website komt. Deze mogelijkheid bestaat voor de meeste browsers. Klik op “toevoegen” en het gaat vrijwel vanzelf. Wij hebben er veel vertrouwen in dat het hebben van onze nieuwsfeed op je telefoon via de app de toegankelijkheid naar het alternatieve nieuws dat je niet op de reguliere media ziet en leest, enorm zal vergroten. Vandaag nog installeren dus!

Bekijk onze handige Nieuwsfeed hier: https://nieuwegeluid.nl/mediafeed/

Afbeelding door Gerd Altmann van Pixabay

Deel deze pagina...