MSM falen – Waar je niet over bericht is niet gebeurd

Over het MSM falen in de multiculturele maatschappij was Toon Kasdorp zeer pessimistisch. Wat hij over overheden schreef, geldt net zo hard voor de media.

Met Nieuwjaar stonden er berichten op het internet over enige tientallen aanrandingen in Berlijn en in Keulen. Er werd niet bij vermeld wie er verkracht werd en wie de verkrachters waren. Dit in tegenstelling tot twee jaar eerder, toen er sprake was van honderden aanrandingen en verkrachtingen van Duitse vrouwen door moslim mannen, zonder dat de politie daar tegen optrad.

De politie trad niet op, omdat ze achteraf meer last kregen van hard optreden tegen allochtonen dan van niet ingrijpen. Iets dergelijks gold voor de media die verwijten kregen als ze de etniciteit van de aanranders en verkrachters vermeldden. Dat was, vond de Duitse overheid, een ongepaste vorm van discriminatie.

Een overheid met dergelijke standpunten staat nog erg dicht bij de nazi’s. Het ontbreekt in Duitsland nog steeds aan een behoorlijk ontwikkeld ethisch gevoel. Omdat in de oorlog zes miljoen joden zijn vermoord kan er nu niet worden opgetreden tegen criminele vreemdelingen? Dat is een vorm van logica die in de rest van Europa niet begrepen wordt, behalve misschien in Zweden, waar overheden net zo laks blijken te zijn als het er om gaat de autochtone burgers te beschermen tegen rabiate allochtonen.


Dit artikel over MSM-falen verscheen eerder op het Blog van Toon Kasdorp.

Meer van Toon Kasdorp vindt u hier.

The post MSM falen – Waar je niet over bericht is niet gebeurd appeared first on Veren Of Lood.

Read More Veren Of Lood

Deel deze pagina...