Dieuwertje Kuijpers – De Landmacht heeft zichzelf laten microtargeten door paarse broeken

Never waste a good crisis. Sinds de corona-uitbraak zijn de juristen wat toegeeflijker en kreeg Defensie de mogelijkheid om heimelijk op grote schaal informatie te verzamelen over de Nederlandse samenleving, zo onthulde NRC Handelsblad begin deze week. Doelen waren vooral groepen zoals Viruswaanzin, de Gele Hesjes, Jensen.nl en ‘alternatieve media’ zoals de blauwbilgorgels van TPO.

Een leger dat in vredestijd civiele burgerdoelen gaat volgen is rechtsstatelijk en democratisch gezien vrij problematisch, maar dat is door de pijprokers bij…..

………..

…..Het probleem is dat het departement liters slangenolie heeft ingeslagen voor letterlijk tonnen. Er hadden eigenlijk al alarmbellen af moeten gaan bij het vinden van exact nul (zegge: nul!) peer reviewed wetenschappelijke publicaties over deze zogenaamde behavioural dynamics method, en er had een sirene…..

Lees het volledige artikel van Diewertje Kuijpers op TPO.nl.

Afbeelding door Amber Clay van Pixabay

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...