GPMB dé onzichtbare aanjager van de angstpandemie

Hoe van een onbekend virus een pandemieverwekker werd gemaakt.

GPMB Board, o.a. Sigrid Kaag en Dr. Anthony Fauci

De GPMB (Global Preparedness Monitor Board), een bijna onzichtbaar onderdeel van de WHO, leest 192 ministers van Volksgezondheid en Economische Zaken van de VN-lidstaten de les voor het niet adequaat voorbereiden op een pandemie. Dit deed het in een verklaring van 17 september. De GPMB geeft daarin aan dat daardoor de gevolgen nu veel groter zijn dan…..

…..Hierbij mag worden opgemerkt dat de GPMB de gevolgen van de ziekteverwekker en de gevolgen van door henzelf geadviseerde noodmaatregelen door elkaar haspelt…..

…..Met Sigrid Kaag (minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) in het bestuur is er ook Nederlandse inbreng bij de GPMB……

…..Nederland is op sleutelposities vertegenwoordigd en daarmee…….Lees verder door het exemplaar van Gezond Verstand met dit artikel hier te bestellen (geen sponsorlink).

Auteur artikel: Pieter Stuurman

Bron getoonde afbeelding: screenshot website GPMB

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...