Felicitatie aan het adres van Mark Rutte


Mark,


Waarschijnlijk zijn felicitaties op zijn plek voor een ongekende, en nooit eerder vertoonde ‘prestatie’ in de Nederlandse politiek.Jij bent niet alleen de persoon die (waarschijnlijk)  het record van tuut-tuut-tuut-de-groetjes-van-Ruud gaat verbreken als langs klevende….. eeeuh zittende premier van Nederland, jij bent ook de persoon die een uniek -en nooit meer te verbreken- record zal gaan vestigen…….. het record van de “fuck you all” premier.

Premier Mark Rutte


Het moet zéér prettig zijn om te leven in jouw “i don’t give a flying fuck” wereld, waarin jij Koning, Keizer en Admiraal bent in één en dezelfde gedaante: de despoot in het Baphomet-Torentje.In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat jij in 2010 binnenkwam als een lauwwarm lentebriesje na de zure jaren van Bakellende, hoe onwetend ik destijds was blijkt uit de Siberische ijsstorm die jij inmiddels geworden bent.


Vergeten memo’s, MH-17, een 1000 euro belofte, een steeds vaker haperend geheugen, de toeslagenaffaire, dossier Groningen, de dividendbelasting, constant liegen, het buitenspel zetten van het parlement, ja zelfs de levering van wapens aan Syrische rebellen en het frustreren van het onderzoek hiernaar, niets maar dan ook niets blijft kleven aan de politicus Rutte……. en als er al personen opgeofferd worden dan zijn het steeds jouw handpuppets maar nooit de puppeteer.


Jouw carrière moet aanvoelen als het enige kind in de ballenbak, niet enkel omdat dat kind niet wenst samen te spelen, maar ook omdat dat kind de gehele ballenbak als zijn exclusieve eigendom beschouwt.Normaliter is het een zware taak om solo door een slangenkuil te laveren, maar als je zelf de grootste gifslang bent is het een spreekwoordelijke walk in the park.
Het gemak waarmee jij je van schandaal naar schandaal, van beerput naar beerput en van leugen naar leugen begeeft staat synoniem voor de persoon die jij bent, een gewetenloze manipulator in een maatkostuum van teflon, waardoor het na ieder schandaal, leugen of beerput weer business as usual is……. no remorse and no regrets.


Die eigenschappen, dat gebrek aan menselijke emoties en een geweten, maken jou de perfecte politicus Mark.Je bent bereid keer op keer de burgers van Nederland op een ongekende manier te naaien, en gezien de twijfels over je geaardheid zijn dat misschien zelfs wel de enige ‘hoogtepunten’ in het leven van een liefdeloos persoon.


Ik ben opgehouden met de hoop te houden op een ommekeer van narcist Rutte naar empathische Rutte, omdat dit hetzelfde is als vragen of een President-elect met zijn vingers van kleine kinderen wil afblijven… . It aint gonna happen.


Voor landen als Somalië, Zuid-Sudan, Jemen, Venezuela en Equatoriaal-Guinea, landen die jaar na jaar de lijst van meest corrupte landen aanvoeren, ben jij de gedroomde politieke kandidaat Mark, het is alleen jamner dat jij deze status hebt ingevoerd in -voorheen- de democratische rechtstaat Nederland.


Toch heb ik bewondering voor je volkomen gebrek aan empathie, je gebrek aan menselijke emoties, je gebrek aan een geweten en je solistische houding in een ‘gezelschapsspel’ als de politiek.Sommige spelers in deze arena houden zich staande door geveinsde toughness, maar jij bent the real deal Mark…… de Duivel van de politiek in hoogst eigen persoon.


Ga je op voor een vierde termijn? Ja, daar is geen twijfel over mogelijk. Is het niet via een kiezersmandaat dan wel via gemanipuleerde verkiezingen waar believers in democratie onverklaarbaar, en geheel tegen hun gevoel in kiezen voor een duivelse dictatuur.


Hoe dat kan? Na tien jaar Rutte is niets meer onmogelijk, en dus mijn ‘felicitatie’ dat jij als eerste premier het onmogelijke mogelijk hebt gemaakt.

Artikel afkomstig van Facebook bericht geschreven door Michiel Mulder

Bron gebruikte afbeelding: Minister-president Rutte from Nederland (+31), CC BY 2.0 https://creativecommons.org/licenses/by/2.0, via Wikimedia Commons

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...