Eva Vlaardingerbroek veegt de vloer aan met boekenverbranders: “Als iets naar fascisme ruikt…”

Ook Eva Vlaardingerbroek is helemaal klaar met de links-extremistische radicalen die Zwarte Piet-boeken compleet uit onze bibliotheken willen veranderen. Waar ik ze eerder vandaag al “boekenverbranders” noemde stelt zij terecht dat dit soort praktijken nogal wat weg hebben van het fascisme.

Eva Vlaardingerbroek van FVD. Bron: Screenshot FVD Journaal

Directeur Anton Kok laat namens alle openbare bibliotheken weten dat hij helemaal klaar is met Zwarte Piet. Weg ermee. Geconfronteerd met de opmerking dat maar liefst 55% van de Nederlandse bevolking Zwarte Piet wil behouden reageert hij op uiterst schokkende wijze. …… Lees het volledige artikel van Michael van der Galien op Dagelijksestandaard.nl.

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...