Eerstelijnsartsen staan op tegen autoritaire volksgezondheidsfunctionarissen: Global Covid Summit Declaration – Rome

Beeld je in dat je een dokter bent. Je gaat elke dag lange dagen naar je werk en ontdekt hoe je Covid moet behandelen. Je redt levens en doet dat patiënt voor patiënt. Elke patiënt heeft individuele behoeften die soms zorg op maat vereisen, maar je weet dat een vroege behandeling werkt.

Plots eisen verre bureaucraten dat je je best practices laat varen en je aanpast aan hun grootse plan. Plots kunnen je patiënten niet krijgen wat u voorschrijft. Media-apparatsjiks bagatelliseren, maken ongeldig of bespotten alles wat je hebt geleerd en doet.

En dat alles wordt uitgevoerd in de naam van ‘wetenschap’.

Uitgelichte afbeelding door Rainhard Wiesinger via Pixabay

De opstand van de artsen

Meer dan 10.000 artsen en medische wetenschappers hebben een Verklaring ondertekend die de volksgezondheidsautoriteiten ervan beschuldigt, wel, het verkeerd te doen – en met verwoestende gevolgen.

“OVERWEGENDE dat openbare beleidsmakers ervoor hebben gekozen om een ​​”one size fits all”-behandelingsstrategie af te dwingen, resulterend in onnodige ziekte en overlijden, in plaats van fundamentele concepten te handhaven van de geïndividualiseerde, gepersonaliseerde benadering van patiëntenzorg, die bewezen veilig en effectiever is ;”

De Verklaring gaat verder met de bewering dat “duizenden artsen worden belet hun patiënten te behandelen als gevolg van barrières die worden opgeworpen door apotheken, ziekenhuizen en volksgezondheidsinstanties” en dat “dit beleid in feite misdaden tegen de menselijkheid kan betekenen.

Lokale kennis

Dergelijke uitspraken kunnen bij niet-artsen als hyperbolisch overkomen. Maar bedenk dat veel van deze artsen, zoals Dr. Brian Tyson, elk duizenden levens hebben gered door vroegtijdig ingrijpen en best practices die in het veld zijn ontwikkeld door middel van vallen en opstaan, observatie en actieve communicatie tussen collega’s.

“We begonnen ontstekingen te zien, dus we gebruikten ontstekingsremmers”, legt Dr. Tyson uit.

“We zagen bloedstolsels, dus gebruikten we antistollingsmiddelen. We zagen dat patiënten moeite hadden met ademhalen, dus gebruikten we astmamedicatie… Het was niet zomaar een medicijn. Het was de kunst van wat we zien en hoe die patiënten reageerden op wat we ze gaven.”

Ondanks de behandeling van meer dan 6.000 patiënten, kan Tyson de patiënten die hij aan Covid heeft verloren op drie vingers tellen. En toch bemoeien niet-praktiserende functionarissen zich met het werk van artsen als Tyson.

De artsen en medische wetenschappers die de Verklaring hebben ondertekend, zijn ook gefrustreerd over de autoritaire maatregelen die worden ondersteund door loopbaanbureaucraten zoals Anthony Fauci. Naarmate er meer informatie naar buiten druppelt, vermoeden steeds meer waarnemers dat Fauci financiering heeft goedgekeurd voor gevaarlijk onderzoek aan het Wuhan Institute of Virology en vervolgens samenspande met de bio-ethisch gestoorde Peter Daszak om de onwaarschijnlijke theorie van “natuurlijke oorsprong” te propageren.

Belemmeringen voor behandeling

Volksgezondheidsautoriteiten hebben enorme barrières opgeworpen voor vroege behandeling door:

 • Grote apotheken onder druk zetten om essentiële recepten niet in te vullen,
 • Druk uitoefenen op verzekeraars om bewezen therapieën niet te dekken, en
 • Druk uitoefenen op Big Tech-reuzen om vooraanstaande artsen te censureren en te verdrukken, zoals cardioloog Peter A. McCullough, die zijn bezorgdheid heeft geuit over het vaccineren van kinderen.

Ondertekenaars van de verklaring zijn onder meer artsen die erachter kwamen hoe ze het dodental met succes konden verminderen, terwijl de volksgezondheidsautoriteiten aarzelden met en vertraagden hun grootse plan om mRNA-vaccins voor iedereen uit te rollen – inclusief, blijkbaar, populaties met een laag risico.

Alle artsen zijn het erover eens dat een betere toegang tot vroege behandeling duizenden levens had kunnen redden – en nog eens duizenden. De verklaring suggereert dat de volksgezondheidsautoriteiten proberen klinische beoefenaars over de streep te trekken terwijl deze kampen elkaar zouden moeten aanvullen.

“We bevinden ons in een pandemie van onderbehandeling”, zei intensive care-specialist Pierre Kory, M.D., winnaar van de President’s Choice Award van de British Medical Association.

“Al het andere dat we hebben ontdekt, alles wat in onze protocollen staat, is omdat we een goed klinisch gevoel hebben gebruikt, veel ervaring hebben en we hebben vallen en opstaan ​​​​met behulp van onze beste beoordelingen van risico’s en voordelen.”

Clinici of “experts?”

Waarom zou iemand duizenden artsen en medische onderzoekers vertrouwen boven volksgezondheidsautoriteiten en andere zogenaamde experts die in mediacampagnes ronddraven?

 • Artsen kwamen erachter hoe ze levens konden redden en Covid konden beheersen door met elkaar te praten en best practices te ontwikkelen.
 • Artsen hebben meer lokale kennis en meer directe ervaring met echte patiënten.
 • Artsen zijn niet zo gebonden aan farmaceutische bedrijven als autoriteiten op het gebied van de volksgezondheid, vooral omdat deze autoriteiten zo ver zijn gegaan dat ze farmaceutische producten voor miljoenen verplicht stellen.
 • Artsen hebben geleerd hun praktijken op te schalen, inclusief telegeneeskunde, om ‘overspoeling van het ziekenhuis’ te voorkomen.
 • Artsen hebben geleerd dat vroege behandeling en natuurlijke immuniteit een effectieve manier is om de gevaren van een pandemie te verminderen waarvan het virus waarschijnlijk werd gefinancierd door… volksgezondheidsautoriteiten.

Het is geen wonder dat deze artsen openlijk in opstand komen tegen autoritaire volksgezondheidsinstanties die monolithische massale gedragscontrole proberen te implementeren in plaats van een dynamische meersporenaanpak die klinische best practices omvat.

Intieme, herhaalde, persoonlijke zorg, die zowel observationele als gerandomiseerde controlestudies omvat, heeft een ondergewaardeerd voordeel ten opzichte van fauteuilanalyse en “spannende, ziel-vangende abstracties”, die “zich hebben uitgebreid over de perceptie van de wereld en eigen gelijkende plastic kussenslopen .” En toch strijden de doktoren van de Physicians Declaration voort.

Laat maar zitten. Val in de lijn. “De overheid is er om te helpen.”

Geschreven door: Max Borders. Overgenomen en vertaald van Aier.org. Oorspronkelijke artikel: https://www.aier.org/article/frontline-doctors-stand-up-to-authoritarian-public-health-officials/ gepubliceerd onder Creative Commons Attribution 4.0 International License

Bekijk de Global Covid Summit Declaration: https://doctorsandscientistsdeclaration.org/home/dutch/ | Reservelink: https://archive.vn/G27PS

Over Nieuwegeluid.nl

 • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
 • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
 • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...