Zal Cyber ​​Polygon 2021 net zo profetisch zijn als Event 201 met het simuleren van een pandemische reactie?

“Voorbereiding op een cyberpandemie: Cyber ​​Polygon 2021 om supply chain-aanvalssimulatie te organiseren. Het World Economic Forum (WEF) zal opnieuw een cyberaanvaloefening organiseren terwijl het zich blijft voorbereiden  op een mogelijke cyberpandemie waarvan oprichter Klaus Schwab zegt dat het erger zal zijn dan de huidige wereldwijde crisis.

Om de achtergrond van dit onderstaande artikel in de juiste context te plaatsen is het nodig te weten wat Event 201 exact inhield. Op internet doen namelijk genoeg wilde, maar vooralsnog onbewezen, (complot)theorieën de ronde die suggeren dat Event 201 het bewijs is dat de Covid 19 uitbraak van tevoren gepland zou zijn. Het bewijs hiervoor ontbreekt tot dusverre vooralsnog, maar Event 201 is wel degelijk een simulatie evenement dat in werkelijkheid heeft plaatsgevonden in oktober 2019, waarin de parallellen met de Covid-19 crisis op zijn zachtst gezegd opmerkelijk en buitengewoon toevallig zijn.

Ook heel opmerkelijk is dat één van de meest prominente en meest invloedrijke hoofdrolspelers tijdens de Coronacrisis aanpak, Bill Gates, herhaaldelijk en letterlijk beweert dat er “nooit gesimuleerd en helemaal niet geoefend” zou zijn voor een reactie op een dergelijke pandemie. Terwijl dit dus heel nadrukkelijk wél het geval is geweest; dit blijkt namelijk juist uit de inhoud van de Event 201 simulatie en het feit dat de Bill & Melinda Gates Foundation, samen met o.a. het WEF en de WHO, die simulatie zelf georganiseerd heeft. Dat Gates dan vervolgens zegt dat er nooit voor geoefend is, is op zijn zachtst gezegd een opmerkelijke verzwijging. Bekijk ter verificatie bijvoorbeeld deze compilatie van video fragmenten van 3:27-3:57 op Bitchute of hieronder:

(Bekijk het gedeelte tussen 3:27-3:57)

Voor een pure uitleg over Event 201 met enkel de feitelijke omstandigheden zonder verdere interpretaties/speculaties, kunt u dit artikel lezen voor een beter begrip: https://commonsensetv.nl/wat-is-event-201-deel-1/ (eventuele archieflink: https://archive.vn/jHob4). Dat Event 201 profetisch bleek voor de Coronacrisis, moge duidelijk zijn. Of hier sprake was van geplande opzet en Event 201 feitelijk een sinistere wargame was, of van louter toeval, of van een geval van (opzettelijke of onopzettelijke) “priming” of – eventueel in het verlengde van voorgaande – van een zichzelf vervullende voorspelling, laat ik aan de interpretatie der mogelijkheden van de lezer over, danwel komen we er in de toekomst nog achter wat de werkelijke verklaring hiervoor was.

Cyber Polygon 2021, welke op 9 juli dit jaar plaatsvindt, is dus weer zo’n simulatie oefening georganiseerd door het WEF. De vorige cyberaanval simulatie hebben zij vorig jaar gedaan als onderdeel van het Great Reset initiatief dat vanuit het WEF werd aangekondigd en Cyber Polygon 2021 is daar dus een vervolg van. Voor meer feitelijke achtergrondinformatie en analyse van het Great Reset initiatief zonder de daaromheen hangende complotterige speculaties, raad ik ons inleidende artikel hierover aan om ook hier een gedegen perspectief te kennen. Dit gaat immers om een globalistisch initiatief met politieke consequenties, waar veel wereldleiders zich aan lijken te hebben gecommitteerd.

Gaat deze keer deze oefening ook van zo’n profetische aard zijn als Event 201 en kunnen we op korte termijn ook zo’n dergelijke cyberaanval op de supply chains verwachten? Of blijven we nog even bespaard van een dergelijke catastrofe? Lees, leer en trek uw eigen conclusies! Hoewel het nooit goed is om angst te laten aanjagen met doemscenario voorspellingen: een gewaarschuwd mens telt voor twee, want deze invloedrijke personen en organisaties zijn hier immers wél actief mee bezig en het is dus een goede zaak hiervan tenminste op de hoogte te zijn! Het hier onderstaande artikel berust op feitelijkheden en is onderbouwd met onderliggende bronnen.

De SolarWinds-hack diende als een wake-up call voor de kwetsbaarheden van de supply chain-aanval die nog steeds aanwezig zijn in openbare en particuliere organisaties, en het diende als een waarschuwing dat de volgende inbreuk exponentieel erger zou kunnen zijn bij verspreiding via elk apparaat dat met internet is verbonden.

In navolging van de Cyber ​​Polygon cyberaanval van vorig jaar en het evenement gericht op het voorkomen van een digitale pandemie, heeft het WEF aangekondigd dat de 2021-editie op 9 juli zal plaatsvinden.

“Een cyberaanval met COVID-achtige kenmerken zou zich sneller en verder verspreiden dan welk biologisch virus dan ook” – World Economic Forum

Dit jaar simuleert Cyber ​​Polygon 2021 een fictieve cyberaanval waarbij deelnemers uit tientallen landen reageren op “ een gerichte supply chain-aanval op een bedrijfsecosysteem in realtime. 

Volgens het WEF stond COVID-19 bekend als een verwacht risico, net als het digitale equivalent ervan.

Bovendien: “Een cyberaanval met COVID-achtige kenmerken zou zich sneller en verder verspreiden dan welk biologisch virus dan ook. Het voortplantingspercentage zou ongeveer 10 keer hoger zijn dan wat we hebben meegemaakt met het coronavirus. “

“Het is belangrijk om de COVID-19-crisis te gebruiken als een tijdige gelegenheid om na te denken over de lessen van de cyberbeveiligingsgemeenschap om onze onvoorbereidheid op een mogelijke cyberpandemie te trekken en te verbeteren” – Klaus Schwab

Hier bekijken we drie trends die naar voren komen uit Cyber ​​Polygon 2020 om te ontdekken welke bewegingen de publieke en private sector kunnen maken in afwachting van een digitale pandemie.

Maar ten eerste, waar kwam het idee van een cyberpandemie vandaan?

Een verwachte cyberpandemie

In zijn welkomstwoord op Cyber ​​Polygon 2020 waarschuwde WEF-oprichter Klaus Schwab voor een komende “cyberpandemie” die erger zou zijn dan de huidige wereldwijde crisis.

“We kennen allemaal, maar besteden nog steeds onvoldoende aandacht aan, het beangstigende scenario van een alomvattende cyberaanval, die de stroomvoorziening, het transport, de ziekenhuisdiensten en onze samenleving als geheel volledig zou stopzetten”, zei hij.

“De COVID-19-crisis zou in dit opzicht worden gezien als een kleine verstoring in vergelijking met een grote cyberaanval.”

Schwab heeft eraan toegevoegd:

“Het is belangrijk om de COVID-19-crisis te gebruiken als een tijdige gelegenheid om na te denken over de lessen van de cyberbeveiligingsgemeenschap om onze onvoorbereidheid op een mogelijke cyberpandemie te trekken en te verbeteren.”

Terwijl de digitale wereld onze fysieke en biologische werelden binnendringt, kan een effectieve cyberaanval alles wat met internet is verbonden in gevaar brengen, waaronder:

 • Medische hulpmiddelen die mensen in leven houden
 • Het Internet of Things (IoT) -ecosysteem van verbonden apparaten die slimme huizen beheren (dwz camera’s, microfoons, sensoren, enz.)
 • Het Internet of Bodies (IoB) -ecosysteem van digitaal verbonden mensen
 • Wereldwijde financiële systemen
 • Energienetten
 • Waterzuiveringsinstallaties
 • IT-systemen van de overheid
 • Militaire en defensie-infrastructuur
 • En meer

Momenteel “is de enige manier om de exponentiële verspreiding van een COVID-achtige cyberaanval te stoppen”, aldus het WEF, “door de miljoenen kwetsbare apparaten volledig van elkaar en van het internet te ontkoppelen.”

Maar,

“Een enkele dag zonder internet zou onze economieën meer dan $ 50 miljard kosten, en dat is voordat we rekening houden met economische en maatschappelijke schade als deze apparaten zouden worden gekoppeld aan essentiële diensten, zoals transport of gezondheidszorg.”

“De COVID-19-crisis zou in dit opzicht worden gezien als een kleine verstoring in vergelijking met een grote cyberaanval” – Klaus Schwab

Onnodig te zeggen dat een cyberpandemie bijna alle aspecten van de samenleving zou verwoesten.

De duivel zit echter in de details, en de oplossingen die worden aanbevolen voor een cyberpandemie kunnen veel schadelijker zijn voor de individuele vrijheid dan de cyberaanval zelf.

Cyber ​​Polygon 2020 opkomende trends

Het centrale thema van de Cyber ​​Polygon 2020-oefening was ” digitale pandemie: hoe een crisis te voorkomen en cyberveiligheid op alle niveaus te versterken .”

Het verklaarde doel van het Cyber ​​Polygon-evenement van vorig jaar was:

 • Ontwikkel de competenties van de teams om cyberaanvallen af ​​te weren
 • Betrek het management van internationale organisaties en bedrijven bij de cyberbeveiligingsdialoog
 • Het publiek bewust maken van cyberbeveiliging

De oefening bestond uit twee parallelle tracks: een livestream voor een groot publiek en technische training voor cybersecurity-specialisten, en 120 van de grootste Russische en internationale organisaties uit 29 landen namen deel aan de technische training om te oefenen met reageren op een gerichte aanval, gericht op het hacken van bedrijfsgegevens en het ondermijnen van hun reputatie.

Hoewel de technische trainingskant van het evenement was gericht op het reageren op een enkele aanval, leverden de gesprekken uit de livestreamgedeelten de meeste inzichten op voor het omgaan met de mogelijke gevolgen van de aanval – de digitale pandemie.

Hier zijn drie trends die naar voren komen uit de  livestreamdiscussies en het Cyber ​​Polygon 2020-  resultatenrapport .

1) Overheden zullen onvermijdelijk op weg gaan naar digitale identiteitsregelingen

Tijdens Cyber ​​Polygon 2020 verklaarde de voormalige Britse premier Tony Blair met vertrouwen dat regeringen “absoluut, onvermijdelijk” in de richting van digitale identiteitsadoptie gaan.

“Digitale ID is voor mij een heel groot deel van de toekomst” – Tony Blair

Digitale identiteit is een belangrijk onderdeel van de Great Reset-agenda van het WEF, aangezien het betrekking heeft op transformatieve technologieën die de [door Klaus Schwab gewenste, red.] Vierde Industriële revolutie aandrijven.

Een digitale identiteit houdt een register bij van alles wat u online doet, inclusief wat u deelt op sociale media, de websites die u bezoekt en de geolocatie van uw smartphone, en het kan alle inloggegevens bevatten die u normaal in een fysieke portemonnee zou aantreffen, zoals uw rijbewijs, verzekeringskaart en creditcards.

In zijn toespraak pleitte Blair niet waarom het hebben van een digitale identiteit eigenlijk nodig was om een ​​cyberpandemie te voorkomen, maar dat digitale identiteiten een onvermijdelijk onderdeel van het digitale ecosysteem zouden zijn, en daarom zouden overheden met technologiebedrijven moeten samenwerken om het gebruik ervan beschermen en reguleren.

“Digitale ID is voor mij een heel groot deel van de toekomst”, zei Blair.

“Het is onvermijdelijk dat regeringen in deze richting gaan – absoluut onvermijdelijk”, voegde hij eraan toe.

“En dus wat ik denk dat het belangrijkste is, is dat we van de politieke kant wakker worden met het potentieel van technologie en ons engageren met de changemakers die de technologie uitvinden, zodat we het begrijpen en verstandig, en niet dom, kunnen reguleren.”

WEF Great Reset Digital ID

Afbeeldingsbron: World Economic Forum

Als een hacker controle zou krijgen over iemands digitale identiteit, zou hij deze in wezen kunnen uitsluiten van deelname aan het maatschappelijk middenveld door deze volledig te wissen of hun informatie zodanig te exploiteren dat slachtoffers niet meer kunnen bewijzen dat ze geld op de bank hebben staan, een paspoort waarmee ze kunnen reizen, een geldig rijbewijs, een bewijs van immuniteit en alle andere inloggegevens die burgers nodig hebben om toegang te krijgen tot goederen en diensten.

En hoewel digitale identiteiten veelbelovend zijn voor het verbeteren van het levensonderhoud van miljoenen wanneer ze ethisch worden bestuurd, worden ze ook gebruikt door autoritaire regeringen om het gedrag van burgers te profileren en te controleren onder een sociaal kredietsysteem [zoals in China, red.].

Of de gegevens nu worden beveiligd of niet, de individuele vrijheid hangt af van hoe de technologie wordt gebruikt en het vertrouwen dat wordt gegeven aan degenen die erover beschikken .

Volgens een  WEF-rapport uit 2018 “bepaalt digitale identiteit tot welke producten, diensten en informatie we toegang hebben – of, omgekeerd, wat voor ons is afgesloten” – waarvan het niveau wordt bepaald door ons online gedrag.

Als Blair gelijk heeft en regeringen onvermijdelijk digitale identiteiten zullen aannemen, dan zou een goed gecoördineerde cyberaanval die digitale identiteitssystemen aantast, leiden tot een cyberpandemie die de hele samenleving treft.

2) ‘Nepnieuws’ is een digitale pandemie en de meerderheid van de burgers is niet in staat kritisch na te denken

Cyber ​​Polygon 2020 wijdde een van zijn livestreamsessies aan het concept van “nepnieuws” als een dodelijke, digitale pandemie die 2020 teistert.

“Als je het hebt over iemand die […] niet veel heeft gelezen, wiens kennis beperkt is – die persoon is veel gemakkelijker voor de gek te houden en veel meer bereid om te accepteren wat hem of zij wordt verteld” – Vladimir Pozner, journalist

Aan het einde van hun gesprek kwamen BBC World News-presentator Nik Gowing en veteraanjournalist Vladimir Pozner tot de conclusie dat de gemiddelde stemgerechtigde niet in staat was om zelf kritisch na te denken en meer geneigd was om informatie in te slikken dan iemand anders. die naar een universiteit gingen.

Zowel Gowing als Pozner waren het erover eens dat de meerderheid van de burgers ongeschoold was, niet goed gelezen was en niet genoeg had gereisd om het verschil te kennen tussen wat nep was en wat echt was.

Pozner: “Je lanceert je argument op basis van het gevoel dat je gemiddelde kijker, luisteraar, lezer vanaf het begin een kritische blik heeft.”

“Ik denk dat er ontzettend veel mensen zijn die die kritische kijk niet hebben en het gewoon geheel doorslikken.”

Gowing: “Ik ben het ermee eens […]” Je moet dat vragende instinct hebben. “

Pozner: “Als iemand goed opgeleid is, een universitaire opleiding heeft genoten, heeft gelezen, gereisd heeft, is de reactie van die persoon op wat hij of zij leest of luistert één ding.

“Als je het hebt over iemand die het gymnasium of iets dergelijks heeft afgemaakt en niet de gelegenheid heeft gehad vanwege waar die persoon vandaan komt, niet veel heeft gelezen, wiens kennis beperkt is – die persoon is veel gemakkelijker voor de gek te houden en nog veel meer geneigd om te accepteren wat hem of zij wordt verteld.

“Als we te maken hebben met deze opzettelijke leugen, tegen wie is die dan vooral gericht?

“Naar mijn mening is het vooral gericht op de gewone persoon – niet op de intellectuele elite, niet op degenen die het vermogen hebben om erover na te denken, maar op degenen die dat voordeel niet hebben gehad, op de minder bevoorrechte mensen die de meerderheid zijn, en degenen zijn die stemmen, en, uiteindelijk, degenen zijn wanneer ze ‘de mensen ‘ zeggen, zij zijn ‘ de mensen ‘, en ik denk dat zij degenen zijn die het slachtoffer zijn van deze trend. “

Met de aanname dat de gemiddelde mens niet in staat is kritisch na te denken en dat de meerderheid van de burgers daarom ‘slachtoffers’ is, richtten de twee journalisten het gesprek op hoe ze slachtoffers van de ‘nepnieuws-pandemie’ konden beschermen.

Maar uiteindelijk hadden ze geen idee hoe ze dat moesten doen, en nepnieuws, desinformatie en desinformatie blijven ‘existentiële bedreigingen’.

Cyber ​​Polygon 2020 heeft geen concrete aanbevelingen gedaan met betrekking tot het omgaan met nepnieuws; De door het WEF geleide evenement 201 coronavirus pandemische simulatie beval echter wel aan : “Overheden zullen moeten samenwerken met traditionele en sociale mediabedrijven om onderzoek te doen naar en behendige benaderingen te ontwikkelen om desinformatie tegen te gaan.”

3) Betrouwbare publieke en private partnerschappen moeten worden versterkt

Volgens het Polygon 2020-rapport kan het opzetten van betrouwbare samenwerkingen tussen de publieke en private sector een digitale pandemie helpen voorkomen.

“Een kritieke situatie kan niet worden aangepakt door een organisatie of een alleenstaand individu”, luidt het, en voegt eraan toe: “In een sterk onderling verbonden wereld kan een enkele cyberaanval zich exponentieel verspreiden over de wereldwijde gemeenschap.

“Deze situatie kan worden voorkomen door de samenwerking tussen de publieke en private sector en wetshandhavingsinstanties te bevorderen.

“Bovendien vereist efficiënte interactie de implementatie en regulering van een reeks normen, de uitwisseling van informatie en het aangaan van betrouwbare relaties.”

“Wanneer we deze volgende crisis zien, zal deze sneller zijn dan wat we hebben gezien met COVID, zal het exponentiële groeipercentage veel steiler zijn, zal de impact groter zijn, en als gevolg daarvan zullen de economische en sociale implicaties zelfs nog groter zijn. significant ”- Jeremy Jurgens, Chief Business Officer van WEF

Echter, met landen als China die intellectueel eigendom stelen , door de staat gerunde cyberaanvallen sponsoren die de persoonlijke informatie van bijna elke Amerikaanse volwassene in gevaar hebben gebracht , en artsen en klokkenluiders het zwijgen opleggen over de verantwoordelijkheid van de CCP in de coronavirus-pandemie, vertrouwen scheppen en samenwerking tussen regeringen en bedrijven versterken, zijn verheven doelen om te stellen.

Tijdens de Polygon 2020-livesessie zei Jeremy Jurgens, Chief Business Officer van WEF, dat het voorkomen van de volgende crisis vereist dat alle sectoren van de samenleving en de economie samenkomen.

“Ik denk dat er weer een crisis zal komen”, zei hij. ‘Het zal belangrijker zijn. Daar moeten we ons nu echt op voorbereiden. “

“We moeten deze samenwerking en dit begrip vroeg beginnen, zodat we, wanneer de crisis zich voordoet, in staat zijn er effectief op te reageren.

“Ik verwacht dat wanneer we deze volgende crisis zien, deze sneller zal zijn dan wat we hebben gezien met COVID, het exponentiële groeipercentage veel steiler zal zijn, de impact groter zal zijn, en als gevolg daarvan de economische en sociale implicaties. zal zelfs nog belangrijker zijn.

“Ik denk dat het erg belangrijk is dat we de ernst van een crisis als deze niet onderschatten – de impact die het zou kunnen hebben.”

“Alle sectoren van de samenleving en de economie zijn nodig om dat aan te pakken”, voegde Jurgens eraan toe.

Het Cyber ​​Polygon 2020-rapport, samen met de virtuele sessies die zijn opgenomen tijdens Davos Week eind januari 2021, benadrukken allemaal de noodzaak / wens voor publieke en private samenwerking – niet alleen als middel om een ​​cyberpandemie af te wenden – maar om de hele wereldeconomie en het vernieuwen van alle aspecten van de samenleving onder een nieuwe vorm van [het door Klaus Schwab gewenste] stakeholderkapitalisme als gevolg van de “Great Reset”.

Trends die voortkomen uit de digitale pandemie-oefeningen

In dit artikel hebben we gekeken naar drie trends die opkomen in Cyber ​​Polygon 2020:

 • Een grotere consolidatie van middelen en samenwerkingen tussen bedrijven en staten
 • Een plan om nepnieuws, desinformatie en desinformatie aan te pakken, dat nog moet worden onthuld
 • Een duw in de richting van digitale identiteit die moet worden beveiligd en beschermd

Hoewel deze basiswaarnemingen zijn geplukt uit de oefening van vorig jaar, zal de Cyber ​​Polygon van dit jaar nieuwe uitdagingen bieden waarin deelnemers zullen reageren op een andere dreiging – een gerichte supply chain-aanval op een bedrijfsecosysteem in realtime.

Als de resultaten en aanbevelingen van eerdere pandemiesimulaties een indicatie zijn van wat de samenleving te wachten staat, dan kunnen de bevindingen en het beleid van Cyber ​​Polygon 2021 in de zeer nabije toekomst een reële maatschappelijke impact hebben.

Bijvoorbeeld, veel scenario’s uitgespeeld in de WEF-gesteunde, fictieve pandemie simulaties Clade X (mei 2018) en Event 201 (oktober 2019) geschiedden later, samen met een aantal beleidsaanbevelingen voor het omgaan met de COVID-19 pandemie.

Deze scenario’s laten zien:

 • Overheden die wereldwijd lockdowns implementeren
 • De ineenstorting van veel industrieën
 • Toenemend wantrouwen tussen overheden en burgers
 • Een grotere acceptatie van biometrische bewakingstechnologieën
 • Censuur op sociale media in naam van het bestrijden van desinformatie
 • De wens om communicatiekanalen te overspoelen met ‘gezaghebbende’ bronnen
 • Massale werkloosheid
 • Rellen op straat
 • En nog veel meer!

Toen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op 11 maart 2020 het coronavirus tot pandemie verklaarde, gingen regeringen over de hele wereld op slot, wat verwoestende gevolgen had voor de economie: bedrijven sloten, de burgerlijke onrust steeg omhoog, de werkloosheid steeg horizon, en de grootste overdracht van rijkdom die ooit in de menselijke geschiedenis is opgetekend.

Veel van deze scenario’s waren echter al voorzien en in aanmerking genomen in eerdere simulaties, en toch kwamen ze allemaal uit.

Zullen de gesprekken die uit Cyber ​​Polygon 2021 komen, net zo profetisch blijken te zijn voor de digitale wereld als Event 201 en Clade X waren voor de fysieke?

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hiernaast of hieronder. Volg Global Research op Instagram, @crg_globalresearch. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enz.

Tim Hinchliffe is de redacteur van The Sociable. Zijn passies zijn onder meer het schrijven over hoe technologie de samenleving beïnvloedt en de parallellen tussen kunstmatige intelligentie en mythologie. Eerder was hij verslaggever voor de Ghanaian Chronicle in West-Afrika en redacteur bij Colombia Reports in Zuid-Amerika. tim@sociable.co

De oorspronkelijke bron van dit artikel is The SociableCopyright © Tim Hinchliffe , The Sociable , 2021, gepubliceerd op 7 februari 2021, en op Global Research op 7 mei 2021: https://www.globalresearch.ca/prepping-cyber-pandemic-cyber-polygon-2021-stage-supply-chain-attack-simulation/5744539. Archieflink: https://archive.ph/QefPf

Uitgelichte afbeelding door Gerd Altmann van Pixabay

Disclaimer: De inhoud van dit artikel valt onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de auteur(s). Het Centrum voor Onderzoek naar Globalisering is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuiste of onjuiste verklaringen in dit artikel. Het Center of Research on Globalization verleent toestemming om Global Research-artikelen te cross-posten op community-internetsites, zolang de bron en het copyright worden erkend, samen met een hyperlink naar het originele Global Research-artikel. Voor publicatie van Global Research-artikelen in gedrukte vorm of andere vormen, waaronder commerciële internetsites, kunt u contact opnemen met: publicaties@globalresearch.ca

www.globalresearch.ca bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal waarvan het gebruik niet altijd specifiek is geautoriseerd door de eigenaar van het auteursrecht. We stellen dergelijk materiaal beschikbaar aan onze lezers onder de bepalingen van “Fair Use” in een poging om een ​​beter begrip van politieke, economische en sociale kwesties te bevorderen. Het materiaal op deze site wordt zonder winstoogmerk verspreid onder degenen die eerder belangstelling hebben getoond om het te ontvangen voor onderzoeks- en educatieve doeleinden. Als u auteursrechtelijk beschermd materiaal wilt gebruiken voor andere doeleinden dan “Fair Use”, moet u toestemming vragen aan de eigenaar van het auteursrecht.

Over Nieuwegeluid.nl

 • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
 • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
 • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...