Coronavirus: waarom de labtheorie bijna onweerlegbaar is

Aan het einde deze maand ligt er op het bureau van de president van de Verenigde Staten een flinke stapel dossiers. Dan moeten de Amerikaanse inlichtingendiensten al hun informatie over de herkomst van SARS-CoV2 op een rijtje hebben gezet. OverNu heeft een donkerbruin vermoeden van wat Joe Biden straks onder ogen krijgt. SARS-CoV2 komt waarschijnlijk uit een laboratorium.

Maandenlang vielen wetenschappers en media iedereen aan die durfde te beweren dat SARS-CoV2, het coronavirus dat de wereld nu al anderhalf jaar in een wurggreep houdt, niet afkomstig is uit de natuur – maar is ontstaan in een laboratorium; de labtheorie. Al in februari 2020 verklaarde een kleine, maar invloedrijke groep wetenschappers dat het idee dat het coronavirus uit een laboratorium kwam een samenzweringstheorie was, en dat de wereld nu niet met een beschuldigende vinger moest wijzen naar China. De enige juiste reactie was China te steunen in zijn strijd tegen SARS-CoV2.

Na de publicatie namen wetenschappers en de meeste reguliere media stelling tegen iedereen die de laboratoriumhypothese steunde. Inmiddels is duidelijk […]

Lees verder: https://overnu.nl/coronavirus-waarom-de-labtheorie-bijna-onweerlegbaar-is/

Deel deze pagina...