Complexe complotten – door Jan B Hommel

When I’m low, and I’m weak, and I’m lost
I don’t know who I can trust
Paranoia, the destroyer, comes knocking on my door
You know the pain drifts to days, turns to nights
But it slowly will subside
And when it does, I take a step, I take a breath
And wonder what I’ll find
 

Too much blood, too much hate, turn off the set
There’s got to be something more
When Mohammed, Allah, Buddah, Jesus Christ
Are knocking down my door
I’m agnostic getting God, but man
She takes a female form
There’s no time, no space, no law
We’re out here on our own
 
Guess it’s life, doing it’s thing
Making you cry, making you think
Yeah life, dealing it’s hand
Making you cry and you don’t understand
Life, doing it’s thing
Making you cry now, making you think of
Pain, doing it’s thing
Making you cry yeah, making you sing
 
Don’t say it, don’t say it’s too late
Don’t, don’t say it’s too late (It’s never too late, it’s never too late)
Don’t, don’t say it’s too late (It’s never too late)
Don’t, don’t say it’s too late
The human condition, the big decisions
The human condition, the big decisions
 

Ik zie en hoor sinds een jaar en negen maanden over ‘the Great Reset’, waarvan verondersteld wordt dat die door het World Economic Forum onder leiding van Klaus Schwab uitgerold wordt. Het is iets waar ik geen verstand van heb en dus heb ik me er tot nu toe niet over uitgelaten. Maar ik zie wel dat er heel veel mensen zijn die zich hier grote zorgen over maken. De angst voor wat de toekomst ons zal brengen deel ik met hen. Waarom? Niet voor mezelf. Wel voor mijn kinderen die na mij een veilige plek in deze wereld zullen moeten zoeken. En ik wil voor hen een veilig land, een land waar ze vrij kunnen ademen en niet bang hoeven te zijn voor autoritaire leiders. Ik wil voor mijn kinderen geen totalitaire medische staat waar ze hun ‘vrijheid’ van de machthebbers terug moeten kopen door het ter beschikking stellen van hun lichaam aan de overheid, maar feitelijk aan de uitermate lucratieve experimenten van Big-Pharma.
“Complexe complotten” verder lezen

Lees het hele artikel van Dr. Jan Bonte hier: Read More

Deel deze pagina...