“Ofwel weet de CCP dat het lab een ‘red herring’* is, ofwel kunnen ze het als zondebok gebruiken; het stinkt hoe dan ook”

 • “Je zou eens serieus een moment moeten nemen om stil te staan bij het lablekonderzoek. De reden dat lockdown-fanatici plotseling de hypothese van een laboratoriumlek hebben onderschreven, is simpel: het is nu de CCP-partijlijn.” [CCP = Chinese Communistische Partij]

 • “Fauci is de topman van de CCP in de VS. Als Fauci de laboratoriumlektheorie onderschrijft, kunt u er zeker van zijn dat deze groen licht heeft gekregen van de CCP.”

 • [Senator] “Rand Paul doet geweldig werk door Fauci aan te pakken over COVID, maar hij speelt de CCP recht in de kaart met dit laboratoriumverhaal … waarom we gefocust moeten blijven op de lockdown-fraude.”

 • Het feit dat het afgelopen jaar elke suggestie van een laboratoriumlek hypothese in Wuhan werd afgedaan als belachelijke complottheorie, was natuurlijk compleet absurd, want iedereen met gezond verstand kon begrijpen dat dit wel degelijk tot de mogelijkheden behoorde, waar van begin af aan ook diverse plausibele aanwijzingen voor waren. Degenen die ten onrechte werden afgeschilderd als complotdenkers over het suggereren van de mogelijkheid van de laboratoriumlekhypothese (zoals o.a. president Trump in de V.S. en Thierry Baudet in Nederland) zouden direct in hun reputatie hersteld moeten worden.

 • Steevast probeerden de media door framing valselijk de indruk te wekken dat critici die de volstrekt legitieme vraag stelden of, danwel de mening hadden dat het virus ook ontsnapt kon zijn uit het lab, daarmee automatisch bedoelden dat het om een biowapen zou gaan en expres door de Chinese overheid zou zijn losgelaten, terwijl dit natuurlijk losstaande vraagstukken zijn. Dit filmpje van Nieuwsuur laat deze valse framing uitstekend zien: Trump geeft enkel antwoord op de vraag of hij de indruk had dat het virus uit het lab kon komen (wat dus, zo blijkt nu, een zeer plausibele hypothese was). Vervolgens doet Nieuwsuur net alsof Trump (en anderen die dezelfde hypothese als plausibel achtten) daar automatisch mee bedoelden dat het dan dus om een biologisch wapen uit een militair lab zou moeten gaan. Geheel voorbijgaand aan de mogelijkheid dat bijvoorbeeld een (in het lab opgeslagen) natuurlijk virus ook had kunnen ontsnappen (ook een zeer plausibele uitleg namelijk). Een uit het lab ontsnapt virus hóeft geen biowapen te zijn, maar op die vraag gaat Nieuwsuur in zijn geheel niet in en daarom komt zo’n uitzending nu behoorlijk belachelijk over.

 • Dat de theorie van een ontsnapt virus uit het laboratorium waar kan zijn, hoeft dit niet te betekenen dat dit opzettelijk is gebeurd; een ongeluk ligt immers, gezien het beveiligingsniveau van de faciliteit, nog veel meer voor de hand.

 • Als het virus inderdaad uit het lab blijkt te komen, zou men ook ernstig moeten waken om niet in het “killer virus” narratief te tuinen, iets wat de CCP en lockdown fanatici maar wat graag zouden willen; immers een natuurlijk virus of zelfsgenetisch gemanipuleerd (doch relatief ongevaarlijk) virus kan ook gewoon ontsnapt zijn uit het laboratorium, dat hoeft niet om een biowapen te gaan (waar het ook niet op lijkt).

 • Het is overigens terecht dat het vuur aan de schenen wordt gelegd aan hoofdrolspelers, zoals Dr. Fauci, want het zogeheten GoF (Gain of Function) onderzoek is natuurlijk levensgevaarlijk, evenals het (bijv. onnodig uit grotten) verzamelen en hebben opgeslagen van potentieel gevaarlijke virussen in laboratoria met armzalige veiligheidsprotocollen. Dat het virus nu relatief mee blijkt te vallen (wereldwijde overlevingskans na infectie 99,85%), mogen we als een geluk bij een ongeluk beschouwen.

 • “De echte misdaad van de CCP, die haar collaborateurs, frauduleuze wetenschap en propaganda gebruikt om lockdowns om te zetten in wetenschap, verbergt zich in het open zicht. Iedereen die zich oprecht zorgen maakt over het verantwoordelijk houden van de CCP, zou erover moeten praten. Geen laboratorium voor nodig.”

 • Doordat lockdown criticasters vooral hun vizier – terecht – op de andere hoofdrolspelers en aanjagers van het corona machtsmisbruik en opportunisme richten (WEF, BMGF, WHO, VN, en andere Great Reset / Build Back Better evangelisten), blijft de prominente rol en het gevaar van de CCP in de psychologische aanval vooralsnog – ten onrechte – teveel uit beeld.

 • Update: Het Plinio Corrêa de Oliveira-Instituut (IPCO) publiceerde op 26 april 2020 een manifest. In de analyse naar aanleiding van dit document schrijft Cultuur Onder Vuur: “Het document stelde de onbezonnenheid aan de kaak van regeringen om drastische beheersingsmaatregelen te nemen op basis van overdreven schattingen van de dodelijkheid van het Chinese coronavirus en van onrealistische wiskundige modellen, met de daaruit voortvloeiende enorme sociale en economische kosten.” Lees de volledige analyse van Cultuur Onder Vuur hier. Belangrijke conclusie om daarbij in het achterhoofd te houden en niet uit het oog te verliezen: volgens het IPCO zijn er vier belangrijke spelers die garen spinnen bij de universele crisis die door de lockdowns is ontstaan:
  • het communistische regime van China,
  • de radicale milieubeweging,
  • ultralinks en
  • de voorvechters van een wereldregering (ook wel globalisten genoemd)

 • En laten we niet vergeten dat ook bij Groot Kapitaal er hoofdrolspelers zijn die ook garen spinnen bij de lockdowns: BigPharma, Media en technologiebedrijven.

 • Hoewel er dus meer hoofdrolspelers en/of -daders zijn in de wereldwijde lockdownfraude, gaat ons artikel vooral om de rol van de CCP in de Angstpropaganda campagne. En die rol wordt in het onderstaande artikel luid en duidelijk.

 • Onderstaand artikel betreft een compilatie en vertaling van Twitter publicaties en bronnen door advocaat en researcher Michael P. Senger uit Atlanta, Georgia, tevens schrijver van het zeer aan te bevelen onderzoeksartikel (voor een beter perspectief is het raadzaam dit artikel dan ook eerst te lezen): China’s Global Lockdown Propaganda Campaign (reservelink: https://archive.vn/9Ly7G). Dat artikel toont bewijzen dat het killervirus narratief niet zozeer afkomstig is van het reële gevaar van het Covidvirus, maar door een geavanceerde propaganda- en angstcampagne door de CCP om de lockdownwetenschap te verkopen.

Uit China’s Global Lockdown Propaganda Campaign: “De Internationale COVID-19-hysterie begon rond 23 januari [2020, red.], toen ‘gelekte’ video’s uit Wuhan internationale sociale-mediasites zoals Facebook, Twitter en YouTube overspoelden – die allemaal geblokkeerd zijn in China – die naar verluidt de gruwelen van de Wuhan-epidemie en de ernst lieten zien van zijn lockdown. Virale video’s zouden laten zien dat bewoners spontaan op straat instortten in scènes die vergelijkbaar zijn met de film Zombieland en de show The Walking Dead. Een video toonde naar verluidt een SWAT-team dat een man met een vlindernet ving voor het verwijderen van zijn masker. Maar achteraf gezien is dit crisistheater ietwat komisch; in de beruchte video strekt de “spontaan instortende” man zijn armen uit om zichzelf te vangen.” Bron

(*: Red herring of rode haring is een techniek om iemand te misleiden door die persoon af te leiden van het eigenlijke onderwerp. In film en literatuur wordt het soms als narratieve techniek aangewend, waarmee de lezer of kijker op een dwaalspoor wordt gezet en in de retorica is het een vorm van rookgordijn of drogreden waarmee getracht wordt een discussie te winnen door het echte onderwerp uit de weg te gaan. bron: Wikipedia)

Bron uitgelichte afbeelding: Ureem2805, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons

Waarom we onze focus moeten houden op de lockdown-fraude

[Senator] Rand Paul doet geweldig werk door Fauci aan te pakken over COVID, maar hij speelt de CCP recht in de kaart met zijn laboratoriumverhaal… waarom we gefocust moeten blijven op de lockdown-fraude.

Dr. Fauci was terughoudend of probeerde zijn langdurige steun te verbergen voor ‘gain-of-function’-onderzoek dat supervirussen creëert die van dier op mens springen. https://twitter.com/RandPaul/status/1392147894652780548

Rand Paul clashes with Fauci over coronavirus origins:

“Tijdens een hoorzitting in de Senaat over de pandemische reactie beweerde Paul dat de National Institutes of Health (NIH) geld had gestuurd naar het Wuhan-laboratorium, dat vervolgens een virus dat oorspronkelijk in vleermuizen werd aangetroffen, ‘ophaalde’ om een supervirus te creëren dat menselijke cellen.

Paul zette Fauci onder druk over de theorie dat het nieuwe coronavirus was gemaakt in het Wuhan-laboratorium en vervolgens op de een of andere manier ontsnapte, hetzij door een ongeval, hetzij omdat het opzettelijk werd vrijgelaten.”

Bron: https://thehill.com/policy/healthcare/552857-rand-paul-clashes-with-fauci-over-coronavirus-origins

Ten eerste,

enge GoF (Gain of Function) -laboratoriumlekverhalen gaan rechtstreeks in tégen het doel om lockdowns te beëindigen, en ook tegen wat we nu weten dat de IFR van dit virus 0,15% is. Anti-lockdown-activisten die de lablektheorie ondersteunen, hebben deze tegenstrijdigheid nooit overtuigend aangepakt.

Reconciling estimates of global spread and infection fatality rates of COVID-19: An overview of systematic evaluations

“Het wereldwijde sterftecijfer voor infecties is ongeveer 0,15% met 1,5-2,0 miljard infecties in februari 2021”

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13554

Ten tweede

zijn lekken in viruslaboratoria niet zeldzaam. Tuurlijk, misschien kwam het virus uit een laboratorium. Maar behalve de “gotcha!” om te bewijzen dat de nee-zeggers ongelijk hebben, betekent dit niets, want het bewijst geen criminaliteit van de kant van iemand, behalve misschien een paar wetenschappers. https://nl.wikipedia.org/wiki/Biosafety_level

Ten derde

is het lab-lekonderzoek alleen nodig omdat Peking niet onthult wat ze weten over het virus, wat op zichzelf een onvergeeflijke misdaad tegen de mensheid is. Denk daar eens over na: het laboratoriumonderzoek zelf veronderstelt kwaad van de kant van de CCP, alsof dat kwaad op de een of andere manier een natuurlijk fenomeen is, en we er gewoon omheen moeten werken. Dat is de psyop. Het kwaad is niet normaal. Op de een of andere manier wordt het kwaad van de CCP zonder gevolgen toegelaten.

Ten vierde

zijn er veel aanwijzingen dat de CCP opzettelijk het verhaal over het lek in het laboratorium heeft gefinancierd. Dat betekent dat de CCP er niet bang voor is. U zult de CCP nooit ter verantwoording roepen via een verhaal dat zij willen dat u steunt.

COVID-19 ‘klokkenluider’ publiceerde ‘COVID biowapen’-rapport met valse co-auteurs en misleidende credenties

“Dr. Li-Meng Yan, de veelgeprezen COVID-19 ‘klokkenluider’ die beweert dat het nieuwe coronavirus een ultra-dodelijk Chinees militair biowapen is dat is ontworpen om Amerikanen te richten, publiceerde haar veel gehypte COVID-19-onderzoekspaper naast individuen die misschien niet echt bestaan.”

“Na maandenlang met absolute zekerheid te hebben beweerd dat COVID-19 werd veroorzaakt door een Chinees door de mens gemaakt biowapen met de bedoeling Amerikanen te doden, publiceerde Dr. Yan haar … paper over de “ongebruikelijke kenmerken” van het coronavirus. De publicatie bevatte niet het beloofde bewijs dat ze beweerde te bezitten, waaruit zou moeten blijken dat het virus in een laboratorium is gemaakt en / of opzettelijk is vrijgegeven door het Chinese leger.”

“Dr. Yan heeft niet de kwalificaties van een Amerikaanse medische graad. Ze is geen gecertificeerde arts.”

“Dr. Yan is doorgegaan met het verhaal, in tegenspraak met het bestaande bewijs, dat COVID-19 een ongelooflijk dodelijk biowapen zou zijn dat is gemaakt om Amerikanen te doden. Haar angst voor virussen staat volledig los van de realiteit dat COVID-19 niet bijzonder dodelijk is, met een sterftecijfer voor infecties binnen de marge van de seizoensgriep.”

Bron: dossier.substack.com/p/covid-19-whi…. | Reservelink: https://archive.ph/kuOKw

“Dr.” Li-Meng Yan aan het woord met haar CCP “killervirus” angstpropaganda in het programma van Tucker Carlson

Ten vijfde,

nog erger dan de CCP die de laboratoriumlek-theorie ondersteunt, is dat lockdown-supporters HOUDEN van de laboratoriumlek-theorie. We praten constant over hoezeer we hun oordeel wantrouwen en zullen nooit over iets naar hen luisteren. Zou dit geen rode vlag moeten zijn?

“Ter info: meer en meer top paniekdrijvers van lockdowns sterken volledig de Wuhan-hypothese voor het lab-lekken. Terwijl de politieke wind verandert, is het feit dat een “laboratoriumlek” hen mogelijk van hun ongekende totalitaire misdaden tegen de menselijkheid zou kunnen vrijwaren, is hen niet onopgemerkt gebleven. Laat u niet misleiden.

Bron: https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1374102300130611201 | Reservelink: https://archive.vn/mHzVY

Ten zesde

was het oorspronkelijke (nep) narratief van de CCP over wat er in Wuhan gebeurde altijd bedoeld om een supervirus te suggereren. Klokkenluiders zoals Li Wenliang (waarvan we nu weten dat het nep is) die waarschuwen voor een supervirus en bewoners die dood op straat vallen.

‘Onderzoek China’s wereldwijde lockdown-fraude!’ eisen Advocaten, gepensioneerde Brig. Gen. in open brief aan de FBI – De tijdlijn en activiteiten zijn een beetje verdacht. Reservelink: https://archive.vn/oNFDp

In werkelijkheid begon COVID zich in 2018 over Azië te verspreiden. Dus als we het hebben over een laboratoriumlek, hebben we het over een laboratoriumlek in 2018, wat haaks staat op de oorspronkelijke imprimatur van de lablektheorie. Dus wat is precies het nut?

“Het is een leuke truc, is het niet? Onder verwijzing naar de effecten van eerdere immuniteit in China en landen die in 2018 en 2019 zwaar zijn blootgesteld aan China, als bewijs van het succes van China’s lockdowns en gecentraliseerde controlemaatregelen in 2020.”

Bronnen: https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1391792272744665088 | Reservelink: https://archive.ph/xdJC1 | Reservelink onderliggende bron: https://archive.ph/Z0dOS

Dat is, natuurlijk, precies het punt: het hééft geen nut. Dat is de reden waarom de CCP dol is op de theorie van laboratoriumlekken. Als de CCP de oppositie ertoe kan brengen hun tijd en energie te concentreren op een theorie die:

 1. misschien niet waar is, en
 2. toch niets betekent,

kan de CCP [en de lockdown fanatici, red.] wegkomen met de wereld in lockdown te gooien.

Erger nog: wetende dat COVID zich in 2018 begon te verspreiden, betekent dit dat de CCP elke stad in lockdown had kunnen zetten omwille van haar fraude. Waarom dan kiezen voor Wuhan? Omdát daar een lab is. Ondanks officiële ‘ontkenningen’ wilden ze dat je wist dat het uit een laboratorium kon komen.

The Wuhan Virus Is Not a Lab-Made Bioweapon – Conspiracy theories are spreading faster than the coronavirus itself.

Onthoud: het Wuhan-verhaal van de CCP is de originele imprimatur van de lab-lektheorie. De lab-lektheorie is dus een subtiele onderschrijving van het oorspronkelijke verhaal van de CCP (zelfs als de CCP het min of meer ontkent). Het probleem is dat het originele verhaal nep is.

Alles aan het fictieve Wuhan-verhaal van de CCP suggereert dat ze ons wilden laten geloven dat het virus afkomstig was van het Wuhan-laboratorium, wat alleen maar het virus eng doet klinken. De lab-lektheorie is voor politiek rechts wat “volg de wetenschap” is voor links. Degenen die loyaal zijn aan politiek rechts zien dat de grotere jongens de lab-lektheorie onderschrijven, dus springen ze in het gelid.

Het probleem is dat sommigen van hen CCP zijn en niet van plan zijn de CCP ter verantwoording te roepen. Ik denk dat dit helpt bij het verklaren van het falen van inlichtingendiensten om de lockdown-fraude te stoppen. Een paar CCP-medewerkers kunnen de inlichtingengemeenschap de opdracht geven te geloven dat ze erachter moeten komen of het virus uit een laboratorium komt voordat ze wetenschapsfraude gaan onderzoeken – terwijl het eigenlijk niet relevant is.

De enige relevante informatie over de oorsprong van het virus is dat elke half fatsoenlijk regering alles vrijwillig zou hebben onthuld wat ze wisten. Voeg dit toe aan de lange lijst van misdaden van de CCP: genocides, massamoord, diefstal, lockdown-fraude.

Het is onaanvaardbaar dat het congres en de MSM het hebben over schunnige theorieën over laboratoriumlekken, terwijl ze de duizenden Amerikanen negeren die zijn afgeslacht via slechte richtlijnen voor mechanische ventilatie, wat schandalig is, ongeacht iemands mening over lockdowns.

Eerlijk gezegd heeft iedereen die zich niet heeft uitgesproken over de invloed van de CCP op lockdowns, of in ieder geval over de slechte beademingsrichtlijnen van de CCP die duizenden mensen heeft gedood (Reservelink: https://archive.ph/kj4pi), absoluut geen geloofwaardigheid om de CCP ergens verantwoordelijk voor te houden, vooral niet over complexe laboratoriumtheorieën.

Op de een of andere manier worden deze misdaden, die zich in open zicht voordoen, niet onderzocht. Dat is de echte fraude. De tentakels van de CCP reiken veel dieper dan we ons realiseren, en haar echte misdaden blijven onaangesproken.

“Het is obsceen dat wereldleiders en inlichtingenfunctionarissen universeel niet inzagen dat de eerste grote functionaris die de wereld vertelde dat hij China’s lockdown-beleid moest kopiëren, weken later niet bereid was om “Taiwan” te zeggen. Het is de hoogste tijd om de motieven in twijfel te trekken van iemand die dit niet wil erkennen.”

Bron: https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1375546839223705601 | Reservelink: https://web.archive.org/web/20210326203515/https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1375546839223705601

De oplossing is om de weinige politici waarvan we weten dat ze GEEN CCP zijn, te identificeren en ze aan de macht te krijgen om de anderen te onderzoeken. Tot dusverre ken ik slechts een handjevol mensen waarvan ik 100% zeker ben dat ze geen CCP zijn, omdat ze publiekelijk het verband tussen CCP en lockdowns hebben aangegeven.

“Van de miljoenen politici in de wereld ken ik er slechts vier die het duidelijke verband tussen COVID-lockdowns en communisme hebben verklaard: DeSantis, Ayuso, Kurten en Hillier. Twee daarvan zijn nu uit de vergetelheid geraakt om koplopers te zijn voor de president / premier. Grappig hoe dat werkt.” Bron: https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1391421754573086727 | Reservelink: https://archive.vn/WNIc6

De echte misdaad van de CCP, die haar collaborateurs, frauduleuze wetenschap en propaganda gebruikt om lockdowns om te zetten in wetenschap, verbergt zich in open zicht. Iedereen die zich oprecht zorgen maakt over het verantwoordelijk houden van de CCP, zou erover moeten praten. Geen lab voor nodig.

[Lees in dat kader ook het verzoek – met een rijke lijst aan bronnen – om versneld federaal onderzoek naar wetenschappelijke fraude in het volksgezondheidsbeleid van COVID-19, ingediend door de groep advocaten, waaronder Michael P. Senger:

“In de 20e eeuw kwam de term totalitair tot leven om bepaalde regimes te beschrijven die moderne technologie gebruikten om elk aspect van het leven van burgers te beheersen en hen aan de staat te binden door alle reeds bestaande sociale banden te verbreken. Een van die regimes was de Sovjet-Unie, en er is een groeiende consensus onder deskundigen dat China vandaag de dag eveneens totalitair is. [254] Totalitaire regimes gebruiken alle middelen om de macht pathologisch te monopoliseren. Hoewel ze hun burgers een uitzonderlijk lage levenskwaliteit bieden, zijn totalitaire staten geavanceerde politieke organismen, die hun gewicht in geopolitiek overtreffen met hun ongeëvenaarde vermogen om geheimen te bewaren en complexe operaties uit te voeren – het archetypische voorbeeld is de clandestiene herbewapening van Duitsland in de jaren dertig van de vorige eeuw. In de wildernis van de geopolitiek onderschat de leeuw de slang op eigen risico, en met lockdowns lijkt de CCP de wereld een flinke dosis slangenolie te hebben bezorgd.

Het kan zowel inlichtingendiensten als wetenschappers worden vergeven dat ze de lockdown-fraude van de CCP over het hoofd hebben gezien. De betrokken wetenschappelijke concepten zijn complex genoeg om defensieambtenaren te ontwijken [255], terwijl de geopolitieke implicaties van China’s ommekeer in de richting van totalitarisme zeker ingewikkeld genoeg zijn om wetenschappers te misleiden.

In 2020 zijn lockdown-maatregelen behoorlijk populair geweest, maar die populariteit is bedrieglijk. Voor het grote publiek is het idee dat iemand een of andere prikkel van buitenaf zou kunnen aanvaarden om dergelijk verwoestend beleid te steunen terwijl men weet dat het ondoelmatig is – miljoenen gezinnen nodeloos bankroet maakt en miljoenen kinderen onderwijs en voedsel ontneemt – simpelweg te duister. Het publiek ondersteunt dus lockdowns omdat het alternatief – dat ze misschien zonder goede reden zijn geïmplementeerd – een mogelijkheid is die voor de meesten te slecht is om over na te denken. Maar degenen die de geschiedenis kennen, weten dat anderen met aan de oppervlakte uitstekende referenties het zelfs nog slechter hebben gedaan voor nog minder.

Bovendien gelooft het grootste deel van het publiek dat als er iets mis zou zijn aan de wetenschap achter lockdowns, inlichtingendiensten ze zouden stoppen. Om voor de hand liggende redenen hebben degenen die bij inlichtingendiensten werken niet de luxe van dergelijke zelfgenoegzaamheid. Gezien de ernst van de beslissingen die worden genomen, kunnen we de mogelijkheid niet negeren dat de hele ‘wetenschap’ van COVID-19-lockdowns een fraude van ongekende proporties is geweest, opzettelijk uitgevaardigd door de Chinese Communistische Partij en haar medewerkers om de landen die het hebben geïmplementeerd te verarmen.”

The Chinese Communist Party’s Global Lockdown Fraud | Reservelink: https://archive.vn/pieHz , red.]

Bron: https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1392211649524690946 | Reservelink: https://archive.vn/O6PrT

Wat velen van ons al lang vermoedden: nationale veiligheidsinstanties gingen akkoord met lockdowns op basis van slechte informatie dat COVID een supervirus was dat uit een laboratorium was gelekt

Ter aanvulling en voor nog meer context en perspectief in aansluiting op voorgaande:

1/

Dit artikel van Donald McNeil is een solide bevestiging van wat velen van ons al lang vermoedden: nationale veiligheidsinstanties gingen akkoord met lockdowns op basis van slechte informatie dat COVID een supervirus was dat uit een laboratorium was gelekt. DAT GEZEGD HEBBENDE, het artikel van McNeil is vreselijk.

How I Learned to Stop Worrying And Love the Lab-Leak Theory* | Reservelink: https://archive.ph/hhUSX

2/

In het artikel van McNeil is alles wat mis is met het laboratoriumlekonderzoek. Ten eerste is McNeil, als achtergrond, de man die het eerste New York Times artikel schreef waarin de wereld werd aangespoord om China’s lockdowns te kopiëren. Hij is één van de meest verantwoordelijken voor het op slot gooien van de wereld: To Take On the Coronavirus, Go Medieval on It.

3/

Het eerste dat moet worden opgemerkt, is dat het artikel van McNeil en de theorie van het laboratoriumlek volledig worden onderschreven door Peter Hotez en andere lockdown-fanatici. Hotez schreef in Nature Magazine waarin hij pleitte voor het behandelen van vaccintegenstanders als terroristen.

Geen goed volk.

Peter Hotez is gestoord. Ik ga het niet ‘sugarcoaten’, het kan me niet schelen hoeveel titels hij heeft, hij is gestoord.

Op 31 januari schreef hij dat Afro-Amerikanen te maken zouden krijgen met “historische decimering” als hun [vaccin] aarzeling niet zou veranderen.

Spoiler alert: dat deed het niet en dat deden ze ook niet.

Waarom kan het ons schelen? Omdat hij dinsdag een stuk schreef – in NATURE, misschien wel het beste wetenschappelijke tijdschrift ter wereld – waarin hij opriep tot “de Verenigde Naties en de hoogste regeringen … om anti-vaccinatiegroepen te ontmantelen.”

Hoe? Door onder andere gebruik te maken van “wetshandhaving”.

COVID-vaccins: tijd om anti-vax-agressie het hoofd te bieden
Om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, is een tegenoffensief op hoog niveau tegen nieuwe vernietigende krachten nodig.

Het kan me niet schelen wat Peter Hotez zegt. Hij is gestoord. Maar ik geef er heel veel om dat Nature het nodig achtte om dit te publiceren.

Bron, Alex Berenson op Twitter: https://twitter.com/AlexBerenson/status/1387825719645024260 | Reservelink: https://archive.ph/vEha7

[Vervolg over het artikel van McNeil, red.]

4/

In het artikel suggereert McNeil de CCP’s favoriete samensmelting van degenen die de CCP verantwoordelijk willen houden, met racisme jegens Chinese en Aziatische mensen (Opmerking: McNeil is ontslagen van de New York Times wegens racisme). Dit is een favoriete manier voor de CCP om zichzelf boven de wet te houden.

5/

De waarheid is natuurlijk dat de CCP een gewelddadige bende is die veel meer Chinezen heeft onderdrukt en vermoord dan welke instelling in de geschiedenis dan ook, en die komen niet eens in de buurt. Maar deze samensmelting van de CCP met China, en zelfs Azië zelf, is cruciaal om de partij boven de wet te laten opereren.

6/

Vervolgens, zegt McNeil dat ondanks haar totalitarisme, hij niet gelooft dat de CCP een piramide is met Xi als haar apex. Behalve dat is letterlijk wat totalitarisme is; diens misdaden zijn over het algemeen het gevolg van apparatchiks die er alles aan doen om te doen wat ze denken dat de heersende kliek wil.

7/

McNeil prijst vervolgens Zhong Nanshan, de ‘beroemde epidemioloog’ van de CCP. Alle lof aan Zhong Nanshan! De man die pas onlangs nog de IFR van COVID met een factor 10 overdreef, en die Fauci recentelijk na-papegaaide toen hij zei dat de hele wereld buiten China op slot zou moeten blijven.

8/

Tot slot bevestigt McNeil zijn mening over de lockdowns van China als ‘wreed, maar effectief’. Misschien is dit vanzelfsprekend, aangezien McNeil zélf één van de belangrijkste personen is die lockdowns naar de westerse wereld hebben gebracht.

9/

Laten we even stilstaan bij McNeil’s kijk op China. Hij gelooft dat er problemen zijn met lagere functionarissen in China, maar hij krijgt wazige ogen als hij het heeft over het ‘vermaarde’ en ‘wrede maar effectieve’ hogere leiderschap van de CCP in Peking.

10/

Merk op dat ondanks zijn oppervlakkige kritiek, hoe keurig McNeil’s visie aansluit bij de CCP-partijlijn. Wat is de oplossing voor problemen met laaggeplaatste ambtenaren? Wel, meer macht geven aan Xi en de andere “vermaarde” en “wrede, maar effectieve” leiders van de CCP natuurlijk!

11/ 

Ga naar het einde van het artikel van McNeil en je zult zien dat McNeil niet heeft afgeweken vanuit zijn pleidooi voor de acceptatie door het Westen van het totalitaire beleid van de CCP. Zijn volgende artikel is een volledige aanbeveling voor vaccinpaspoorten.

12/

Ik zie McNeil als een activa van de CCP. Hij realiseert zich misschien wel of niet dat hij een activa [of bruikbare idioot, red.] van de CCP is, maar zijn opvattingen sluiten perfect aan bij de partijlijnen van de CCP, en hij speelde een bovenmatige rol bij het in lockdown gooien van de wereld (dit kan ook een rol hebben gespeeld bij zijn ontslag van de NY Times).

13/ 

Dit alles is bedoeld om te zeggen: je zou eens serieus een moment moeten nemen om stil te staan bij het lablekonderzoek. De reden dat lockdown-fanatici plotseling de hypothese van een laboratoriumlek hebben onderschreven, is simpel: het is nu de CCP-partijlijn.

“Fauci is de topman van de CCP in de VS. Als Fauci de lektheorie van het laboratorium onderschrijft, kunt u er zeker van zijn dat deze groen licht heeft gekregen van de CCP.

Ofwel weet de CCP dat het lab een “red herring” [rode haring, red.] is, ofwel kunnen ze het als zondebok gebruiken. Het stinkt hoe dan ook.”

Fauci ‘not convinced’ COVID developed naturally, backs investigation | Reservelink: https://archive.vn/TuRrN

Bron: https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1396570127504576515 | Reservelink: https://archive.vn/RP8p9

Reservelink: https://archive.vn/O6PrT ; deze draad is al uitgewerkt in het eerste deel van het artikel: “Waarom we gefocust moeten blijven op de lockdown-fraude”

14/ 

Ofwel weet de CCP dat:

(a) de lab-lektheorie een eindeloze wilde ganzen jacht is,

(b) ze de lab-lektheorie kunnen gebruiken om de schuld op een paar wetenschappers af te schuiven, en / of

(c) een lab-lek zou, in gedachten van de meerderheid, mogelijk de rol van hun shills bij het afsluiten van de wereld legitimeren/als excuus gebruiken.

Dit is een lange manier om te zeggen dat dit een verschrikkelijk artikel is dat is geschreven door een activa van de CCP die een sleutelrol speelde bij het in lockdown gooien van de wereld, maar toevallig één zeer belangrijk bewijsstuk bevat: de inlichtingengemeenschap ging mee met lockdowns omdat ze een laboratoriumlek aannamen.

Reservelink: https://archive.vn/TuRrN

Bron: https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1395885461826985986 | Reservelink: https://archive.ph/AdGMm

Ter afsluiting:

“Even resumeren… is het Wuhan virus dan helemaal fake en poppenkast? Dat hoeft zeker niet zo te zijn omdat daar alles begon en of er nu een echt nieuw virus is of niet, de samenwerking tussen USA (NHI)- CCP (Wuhan)- Duitsland Charité Drosten- NL (Erasmus) Koopmans is een feit.”

Bron, tweet van @MarcVegt: https://twitter.com/MarcVegt/status/1396841356169990146?s=20

Aanvullende belangrijke bronnen om te lezen:

Ter herhaling, daar deze al eerder in het artikel vermeld zijn.

Over Nieuwegeluid.nl

 • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
 • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
 • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...