Canadese Cambridge viroloog: lockdowns en mondkapjes zijn ‘grootste hoax ooit’, morgen overal heropenen!

Dr Roger Hodkinson zegt de afgelopen 20 jaar de positie te bekleden van voorzitter van een medisch biotechnologie bedrijf, gevestigd in North Carolina, momenteel belast met de verkoop van een COVID-19 test.

Hij is een medisch specialist in pathologie, waaronder virologie, opgeleid aan de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk – hij lijkt dus prima gepositioneerd om te spreken over dit onderwerp.

Edmonton Council Chambers, bron Youtube

Tijdens een virtuele meeting op 13 november 2020 van de Community and Public Services Committee van de stad Edmonton, hoofdstad van de Canadese provincie Alberta, waarbij meer dan 100 sprekers uit de gemeenschap gehoord werden, kwam ook Dr. Hodkinson aan het woord. Bekijk zijn inbreng in deze video:

Of bekijk op Bitchute

Hier volgt de vrije vertaling van zijn inbreng:

Hartelijk dank. Ik waardeer de gelegenheid om u toe te spreken over deze zeer belangrijke kwestie. Wat ik ga zeggen is in lekentaal, en bot. Het is een contra-verhaal, en ga dus niet meteen denken dat ik een kwakzalver ben; ik zal kort mijn referenties schetsen, zodat u begrijpt waar ik vandaan kom in de zin van kennis in dit alles.

Ik ben een medisch specialist in pathologie, die virologie omvat. Ik heb een opleiding aan de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Ik ben de ex-voorzitter van de pathologie afdeling van de Medische Associatie. Voorheen was ik assistent universitair docent aan de Faculteit Geneeskunde en gaf ik veel les. Ik was de voorzitter van de Royal College of Physicians van de Canada Examination Committee and Pathologie in Ottawa [deze claim is betwist], maar meer gericht op het onderwerp, ben ik momenteel de voorzitter van een biotechnologiebedrijf in North Carolina die de COVID-19 test verkoopt.

En je zou dus kunnen zeggen dat ik hier wel iets van weet. De bottom line is gewoon dit: Er heerst een volkomen ongegronde publieke hysterie gedreven door de media en politici. Het is schandalig. Dit is de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek. Er is absoluut niets dat kan worden gedaan om dit virus in te dammen, behalve het beschermen van oudere, meer kwetsbare mensen. Het moet worden gezien als niets meer dan een ernstig griep seizoen. Dit is geen ebola. Het is geen SARS. Het is politiek dat geneeskunde speelt en dat is een heel gevaarlijk spel.

Er is geen andere actie nodig dan wat er vorig jaar gebeurde toen we ons onwel voelden. We bleven thuis, we namen kipnoodle soep, we hebben oma niet bezocht en we besloten zelf wanneer we zouden terugkeren naar het werk. We hadden niemand nodig om dat ons te vertellen.

Maskers zijn volkomen nutteloos. Er is totaal geen basis van bewijs voor hun effectiviteit. Papieren maskers en stof maskers zijn gewoon deugd-signalering. Ze worden het grootste deel van de tijd niet eens effectief gedragen. Het is ronduit belachelijk. Het zien van deze ongelukkige, ongeschoolde mensen – ik bedoel dat niet op een respectloze manier – het zien van deze mensen rondlopen als lemmingen, die gehoorzamen zonder enige kennisbasis met het masker op hun gezicht.

Sociale distantiëring is ook nutteloos omdat COVID wordt verspreid door aerosolen die zo’n 30 meter reizen voor neerdaling. Lockdowns hebben zulke verschrikkelijke onbedoelde gevolgen gehad. Overal moet morgen heropend zijn zoals werd vermeld in de Great Barrington Declaration* die ik verspreid heb voorafgaand aan deze vergadering.

En een opmerking over testen: Ik wil benadrukken dat ik in de business van het testen voor COVID zit. Ik wil benadrukken dat positieve testresultaten niet, onderstreept in neon, een klinische infectie betekenen. Het drijft alleen maar de publieke hysterie aan. Alle testen moeten stoppen, tenzij je naar het ziekenhuis gaat met een ademhalingsprobleem.

Alles wat gedaan moet worden is de kwetsbaren te beschermen en ze allemaal in de verpleeghuizen, die onder uw controle staan, elke dag 3.000 tot 5.000 internationale eenheden vitamine D geven, waarvan is aangetoond dat ze radicaal de kans op infectie verminderen.

En ik wil u eraan herinneren dat aan de hand van de eigen statistieken van de provincie, het risico op overlijden onder de 65 in deze provincie één op de 300.000 is. Eén op de 300.000! U moet hier orde op zaken stellen.

De omvang van de reactie die u ondergaat zonder bewijs ervoor is volkomen belachelijk, gezien de gevolgen van het handelen op de manier die u voorstelt. Allerlei zelfmoorden, bedrijfssluitingen, begrafenissen, bruiloften etc. Het is gewoon schandalig! Het is gewoon weer een stevige griep en dat moet eens tot uw verstand doordringen.

Laat mensen hun eigen beslissingen nemen. U moet helemaal uit het vak van geneeskunde blijven. U wordt om de tuin geleid door de Chief Medical Officer van de Gezondheidszorg voor deze provincie. Ik ben absoluut verontwaardigd dat dit niveau is bereikt. Het moet morgen allemaal stoppen!

Hartelijk dank.

*: in zijn toespraak verwijst Dr. Hodkinson naar de Great Barrington Declaration, een wetenschappelijk onderbouwde petitie opgesteld door Stanford, Harvard en Oxford epidemiologen die pleiten voor geen beperkingen voor gezonde mensen, terwijl de kwetsbaren beschermd worden, de zogenaamde “Gerichte Bescherming”. Reservelink: http://archive.vn/mQmaH

Behalve Dr. Hodkinson waren er nog vele andere bezorgde burgers aan het woord tijdens de virtuele bijeenkomst. Een impressie van hun zorgen tref je aan in dit artikel “Dozens speak against Edmonton’s mask bylaw at city hall meeting” (reservelink: http://archive.vn/CWupT).

Bekijk en gebruik als bron voor referentie ook onze zeer uitgebreide kennisbank over Covid-19, welke doorlopend wordt aangevuld met nieuwe bronnen. Blijf hiervan op de hoogte door onze website als webapp op je telefoon te installeren (klik “toevoegen” in de pop-up onderaan je beeldscherm, of voeg toe via het menu van je browser)

Bronnen:

Oorspronkelijke video van de virtuele bijeenkomst (vanaf 8:25:47): https://youtu.be/K1W0FHuR-Rc?t=30347

Youtube video van segment: https://www.youtube.com/watch?v=YvYzf0MqObg

Vimeo: https://vimeo.com/480465081

Link op Brandnewtube

Profiel van Dr. Roger Hodkinson bij Western Medical: https://westernmedical.ca/employees/roger-g-hodkinson/ | Reserverlink: https://archive.vn/IAxQc

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...