‘Ook in het belang van Nederlandse kiezers dient onderzocht te worden of de stem van het Amerikaanse volk is ondermijnd’, aldus ing. Vicki van Lommel

Afgelopen week verscheen in de Groninger Krant een uitstekend onderbouwde artikel door onderzoeks- en wetenschapsjournalist Vicki van Lommel. Zij beargumenteert en laat via een rijke schat aan bronmateriaal zien hoe:

  • Ook in Nederland de grote meerderheid van politieke partijen blijk geeft links te zijn en een voorkeur voor “projected” winnaar Joe Biden te zijn
  • In Nederland alleen PVV, FvD en SGP zich niet voor Biden hebben uitgelaten, evenals slechts enkele wereldleiders zoals China en Rusland nog in afwachting zijn van ontwikkelingen alvorens felicitaties te zenden
  • De Democraten de grootste bedreiging voor de democratie vormen
  • NOS de bevolking misleidt door Joe Biden als winnaar uit te roepen, terwijl het nog alle kanten op kan/kon.
  • Er met twee maten wordt gemeten als het om Democraten en Trump gaat
  • Er meer dan voldoende sterke aanwijzingen zijn over onregelmatigheden en stemfraude tijdens de verkiezingen, maar hier niet over gerapporteerd wordt in de media
  • Afgezien van welke mening ook over Trump, het nog maar zeer de vraag is of de wereld beter af is met Biden, kijkend naar de plannen die de Democraten onder leiding van Biden/Harris willen uitvoeren.
Trump supporters tijdens MAGA manifestatie in Washington DC, 14-11-2020

Een aantal onderdelen van het artikel gaan als volgt:

Als er iets verdeelt dan lijken het de linkse politieke partijen in de wereld wel. Zo gaven de Nederlandse partijleiders van de politieke partijen VVD, CDA, D66, GroenLinks, SP, PvdA, ChristenUnie, Partij voor de Dieren, 50Plus, Denk en Bij1, maar ook vakbond FNV op uiteenlopende wijze via social media blijk van hun voorkeur voor Biden nadat deze op 7 november was uitgeroepen tot ‘projected’ president door Amerikaanse mainstream media. 

Voor degenen die nog niet helemaal zeker wisten welke Nederlandse politieke partijen links zijn, ze zijn het dus bijna allemaal, de een nog extremer dan de ander. Alleen de partijleiders van PVV, SGP en Forum voor Democratie hielden zich stil, evenals onder andere PoetinXi Jinping en Bolsonaro. …..

…..Daarbij hebben Democraten niet het alleenrecht om naar de rechter te stappen. Ze spanden zelf circa 300 rechtszaken aan om het stemmen per post af te dwingen. Ze zochten de juridische weg om een stemsysteem af te dwingen dat algeheel bekend staat als fraudegevoelig. …..

….. Mogelijk dat de continue aanvallen van de Democraten een verklaring zijn waarom Trump zich niet altijd zo mediageniek presenteert. In tegenstelling tot wat de Democraten beweerden heeft hij wel afgelopen vier jaar bewezen niet het ongeleide projectiel te zijn die in een vlaag van verstandsverbijstering op de kernwapenknop drukt. ….

…. Intussen gaat de sterk eenzijdig gekleurde mediaberichtgeving door dat Trump verantwoordelijk zou zijn voor de verdeeldheid in de Verenigde Staten, ondanks dat juist heel veel verdeeldheidspolitiek toch echt uit de koker van de Democraten komt. …..

…. Na dit alles is er nog geen enkele Nederlandse politieke partij die schoorvoetend is terug gekomen op haar voorbarige felicitaties. Blijkt alleen Rutte ten aanzien daarvan weer last te hebben van geheugenverlies.

Ik raadt ten zeerste aan dit bijzonder leerzame artikel verder te lezen en van alle onderzochte informatie kennis te nemen:

Reservelink

Aanvulling door redactie: Joe Biden is géén President-Elect, ook al wil de media anders doen geloven

In bovenstaand artikel staat zorgvuldig omschreven dat de Joe Biden officieel nog niet als winnaar kan worden uitgeroepen, ook al wil de media iets anders doen geloven. Men gaat zelfs zo ver door Biden al president-elect te noemen. En hoewel het er tijdens het schrijven van dit bericht nog steeds naar uitziet dat Biden inderdaad de geprojecteerde winnaar is en het nog maar de vraag is in hoeverre Trump zijn zaak hard kan maken, totdat het hele proces is afgerond kan er nog geen sprake zijn van een president-elect. In voorgaande verkiezingen legde de verliezende kandidaat zich neer bij de uitslag zoals uitgeroepen door de media wanneer de uitslag duidelijk was, waarna de winnende kandidaat vervolgens president-elect werd.

Echter, zolang Trump zich dus niet neerlegt, wat hij voorlopig niet van plan lijkt, en het proces en rechtszaken nog lopen, blijft Biden vooralsnog slechts “geprojecteerde winnaar”. Het was overigens Hillary Clinton die kort voor de verkiezingen Joe Biden opriep om zich “onder geen enkele omstandigheid” neer te leggen bij de verkiezingsuitslag [als hij zou verliezen]. Het kan Trump dan vervolgens moeilijk kwalijk genomen worden dat hij ook alle juridische wegen wil bewandelen om zichzelf en zijn achterban ervan te verzekeren dat het proces werkelijk zuiver is verlopen. Ga er maar vanuit dat de Democraten in de omgekeerde situatie niet hetzelfde zouden doen, getuige de oproep van Hillary en het feit dat de Democraten 4 jaar lang de verkiezingen van 2016 hebben betwist.

Dat Joe Biden nog geen president-elect is, wordt ook bevestigd in deze officiële brief, waarin CONGRESS een officiële verklaring afgelegt dat GEEN PRESIDENT ELECT is! Wat betekent dat JOE BIDEN ten onrechte beweert president elect te zijn en de MEDIA ten onrechte een gekozen president bevestigen:

“Ik raadt u ten sterkste aan om gewoon dat te doen: volg de Constitutie en precedenten uit het verleden, niet de media, wanneer u een oordeel velt over de president-elect.”

Over Nieuwegeluid.nl

  • Klik hier voor onze handige, uitgebreide nieuwsfeed van diverse alternatieve, onafhankelijke nieuws- en opiniesites, maar ook eigen artikelen over politiek en maatschappij.
  • Voeg onze website toe als app op je mobiel, via “toevoegen” onderaan je telefoonscherm of via je browserinstellingen. Voortaan direct overzicht op je mobiel van alle nieuwste publicaties van onafhankelijke media!
  • Nieuwe Geluid is een platform voor de promotie van vrije en alternatieve media.

Help het Nieuwe Geluid te verspreiden door dit artikel te delen:

Deel deze pagina...